Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Ogrodzenie tarasu galanty, podejrzewam jednak, że szara eminencja nie pała do niego miłością :yes: Klimacik fajny, do tego jego lordowska mość coraz przystojniejszy się robi!!

Skąd wiesz...???:lol2:

Włazi od strony domu i się dziwaczy, że nie może wyjść... dając nam do zrozumienia, że to goopie było zamontować jakieś deski...:yes:

I w dodatku nieznośny w te upały... śpi ale chce wychodzić... jak wyjdzei to zarozki chce wracać, powłócząc kopytami i sapiąc... :mad: w domu chłodniej więc przesmradza... i udaje, że liczy na zabawę na którą sam nie ma ochoty....

I tak go uwielbiam :yes:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem, bo mam Katunię;)

Psunia leży w cieniu i patrzy na mnie jak na debilkę, bo ja dla odmiany w słoneczku lubię. Ale dopóki jestem na dworze dopóty ona będzie leżała w pobliżu i obserwowała teren, taki już z niej ochroniarz.

Cześć, Osiulka :)

A ja tak chciałam psa, tymczasem jak czytam te Wasze opisy, to babcia mojego męża wykazuje podobne zachowania - te musi we wszystkim uczestniczyć - pakuje się wręcz między gwóźdź i młotek, gdy ktoś gwoździe wbija, tak jak Wasze psiule stoi na straży, gdy tylko ktoś pojawi się u niej w ogrodzie - leci tak szybko że nogi chce połamać... nie szczeka i nie merda ogonem - moja młodsza córka jest czasem do niej podobna :D

Buziaki Osiaku, dla Ciebie i Greyka - bądź fajną panią i królewicowi spraw prywatny wentylator czy cOś...? :)

No jak zacznie szczekać to trzeba będzie do lekarza jednak pójść;)

Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Tak nie można!!!!!!!!!!!!!!!

Teraz brzuch mnie boli!!!!!!!!!!!!!!

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

o a ja miałam obawę, że tylko mój pies wsadza głowę do zmywarki / pralki / brodzika/ wanny/ szafek *niepotrzebne skreślić. Wcooorwia tym okrutnie, aha wsadza też nos w moje oko, żeby sprawdzić czy śpię. No i w kwestii upałów jednak 1:0 dla Greya, gdyż urodził się nieco bardziej goły niż ten mój futrzak długowłośnisty. Chłodzimy gadzinę w rzece :)

RAz ... dawa ... razdwarazdwa .... nadawam z dzikiego kraju.

Zdrooooowie Osi!!!

Zdrowie Lwów i Barek :hug:

Buziaki Osiaku, dla Ciebie i Greyka - bądź fajną panią i królewicowi spraw prywatny wentylator czy cOś...? :)

Chłodzę mokrą szmatą gadzinę...

Wentylator zniosłam ze strychu na wszelki wypadek...

Mamy też w planach pojechać nad wodę :)

Opis zachowań babci pasuje jak najbardziej do zachowań Szarego:rotfl:

Ale i do zachowań mojej babci tez...:rolleyes::lol2:

:lol2:

Ubawiłam się z powodu Babci... :rotfl:

Nie Ty jedna...:bye:

No jak zacznie szczekać to trzeba będzie do lekarza jednak pójść;)

Mam ogromne nadzieje na konfrontację Greya z Kaliną:p...

No ja też, tylko niech ta afryka się skończy bo klimuszkę mi w aucie szlag trafił i muszę nową chłodnicę zanabyć...:o

masz rację, Arctica :)

Póki co babcia nie szczeka, aczkolwiek parę dni temu nawarczała na moją teściową, gdy ta jej jakieś krzaczki wyrwała :D

Zamawiaj wizytę na wszelki wypadek...:rotfl:

o a ja miałam obawę, że tylko mój pies wsadza głowę do zmywarki / pralki / brodzika/ wanny/ szafek *niepotrzebne skreślić. Wcooorwia tym okrutnie, aha wsadza też nos w moje oko, żeby sprawdzić czy śpię. No i w kwestii upałów jednak 1:0 dla Greya, gdyż urodził się nieco bardziej goły niż ten mój futrzak długowłośnisty. Chłodzimy gadzinę w rzece :)

No goły ale dyszy bidok jakby był kudłaty...;)

Swoją drogą, ja jeszcze bardziej goła, a tyż ledwo dycham...:rolleyes:

Zabrałam dziś... tfu... wczoraj futro na rzekę... futro po brzuch właziło ale dalej odmawiało współpracy... :no: hmmmm... pierwszy raz mam nie tylko niejadka ale i niepływaczka ;)

Natomiast w miejscowości z rzeczką zoczylim dożka... młody gówniarz 6 miesięcy, ale ponoć lubi wodę i następne spotkanie razem nad rzeczką mnie się marzy razem, coby mały dużemu pokazał, że woda jet fajna ... na razie psiaki się pobawiły z 15 minut i OK :)

Mocarcik do wody w ogóle się nie zbliżał .... czyli coś w tym jest.

Moje futerko uwielbia wodę, ale przy tych jej stawach to boję się nawet ją wykąpać (nota bene: śmierdzi koncertowo!!!). Zapomniałam pogadać z wetami, czy można ją moczyć ....

Mocarcik do wody w ogóle się nie zbliżał .... czyli coś w tym jest.

Moje futerko uwielbia wodę, ale przy tych jej stawach to boję się nawet ją wykąpać (nota bene: śmierdzi koncertowo!!!). Zapomniałam pogadać z wetami, czy można ją moczyć ....

Hmmm... myślisz, że Szaremu tak zostanie???:rolleyes:

A Katunię wykąp w ciepłej, przeca ciepła na stawy nie zaszkodzi...

No tak ... szczerze mówiąc to myślałam o kąpieli na dworze ... Pod prysznicem to krzyż pański, mało miejsca i wszystko pływa ...

A czy Szaremu zostanie, to nie wiem, wiem, że Mocek wyjątkowo nie lubił wody.

Może...

Osia, jak tam, burze Wam nie dokuczają...?

Włąśnie jedna szaleje nad nami ale póki prąd mam to nie narzekam...:yes: