Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jakosik tak mnie wcięło kapkę...:lol2:

Cały czas coś działamy w ogrodzie, porządkujemy i siejemy fragmentami trawkę, poprawiamy wciąż niedoróbki po fahofcach, nabywamy nowe sprzęty i cieszymy się z życia w lesie, na tarasie, w ciszy i spokoju :yes:

Od dziś do niedzieli goście więc się będzie działo...:rotfl:No i na przyjazd rzeczonych trza się było przygotowić ;) Sprzątanko, gotowanko i takie tam bezeceństwa ;)

Dzieńdoberek Łosico!!!

Przyznam się bez bicia, że dawnom nie zaglądała na Twój dziennik, a dzisiaj sobiem dokładniem wszystko obejrzała, no i co:

Po pierwsze primo: piękna chałupka, podoba mi się wszystko, dużo drewna, tak jak lubię, no i piękna zadaszona weranda, jaka mi się zawsze marzyła, ech...:D

Po drugie primo zazdraszczam leśnej okolicy- pewnie codziennie jakiś zwierz przyłazi, co??? No i pewnie ptaszki drą dzioby? ech...

A po trzecie primo to te meble demobilowe też super, ja myślałam, że to wszystko komplet:yes: Ja też jestem zbieraczką różności wszelakich i ciągle coś z targu staroci przywlekam. Małżonek to się dziwi, że nasz dom taki elastyczny wszystko pomieści:D

Pozdrowioneczka i udanego najazdu gościów:p

PS: Czekam na kolejne zdjątka (pewnie nie tylko ja)

No zupełnie bezecnie się przygotowujecie, zupełnie! :lol2:

Ciekawe, jakie to imprezowe bezeceństwa teraz nastąpią i kto posprząta POTEM... :rotfl:

Wszyscy... :yes:

U mnie goście mają się czuć jak w domku i w 99% tak jest.:D

Nie oczekują obsługi od rana do wieczora...:no:

sierściuch naczynia pozmywa:rotfl:

U mnie się to zmywarka nazywa...:rotfl:

Osica to się rozleniwiła chyba, sama się cieszy swoimi włościami a nam nie pokaże i nie pozwoli się pocieszyć razem :p czy to już ten etap, kiedy się zdjęć nie zamieszcza w obawie, że się pół forum zwali? :)

Mruczka ja już wsio pokazałam, tera jeno trawkie sieję i z wielką przyjemnością zaczynam doceniać uroki wieśniactwa...;)

A gościów lubiem, bom towarzyskie bydle wielce, więc... przyjeżdżaj...:yes:

Dzieńdoberek Łosico!!!

Przyznam się bez bicia, że dawnom nie zaglądała na Twój dziennik, a dzisiaj sobiem dokładniem wszystko obejrzała, no i co:

Po pierwsze primo: piękna chałupka, podoba mi się wszystko, dużo drewna, tak jak lubię, no i piękna zadaszona weranda, jaka mi się zawsze marzyła, ech...:D

Po drugie primo zazdraszczam leśnej okolicy- pewnie codziennie jakiś zwierz przyłazi, co??? No i pewnie ptaszki drą dzioby? ech...

A po trzecie primo to te meble demobilowe też super, ja myślałam, że to wszystko komplet:yes: Ja też jestem zbieraczką różności wszelakich i ciągle coś z targu staroci przywlekam. Małżonek to się dziwi, że nasz dom taki elastyczny wszystko pomieści:D

Pozdrowioneczka i udanego najazdu gościów:p

PS: Czekam na kolejne zdjątka (pewnie nie tylko ja)

Nie bardzo już mam co nowego do pokazywania....

Nie mniej jednak doceniam pochwałę, bo Wasz domeczek dla mnie był natchnieniem

Obiecuję jednakże, że jakcoś nowego się pojawi to będę informować :yes:

Pozdrawiam :hug:

O to to, mądrego to i dobrze posłuchać! :yes:

Depsia:hug:

Gospodyni, ty to kuta na cztery łapy jesteś: goście albo w polu tyrać muszą, albo (co mądrzejsi) uciekają "na zwiedzanie" i masz święty spokój - i zawsze na swoje wyjdziesz ;):lol2:

Łośka, łucz się! :rotfl:

Nie mam pola do tyrania...:rotfl:

Drewno mi trochę pożli ale siem piła zbiesiła i trza jej nowy łańcuch narychtować, więc nie skończyli...:no:

Nic to... może jeszcze ktoś przyjedzie...:rotfl: