Arctica 12.07.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Oooooosiaaaaa... gdzie jeeeesteeeeś??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 A jakosik tak mnie wcięło kapkę... Cały czas coś działamy w ogrodzie, porządkujemy i siejemy fragmentami trawkę, poprawiamy wciąż niedoróbki po fahofcach, nabywamy nowe sprzęty i cieszymy się z życia w lesie, na tarasie, w ciszy i spokoju Od dziś do niedzieli goście więc się będzie działo...:rotfl:No i na przyjazd rzeczonych trza się było przygotowić Sprzątanko, gotowanko i takie tam bezeceństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 No zupełnie bezecnie się przygotowujecie, zupełnie! Ciekawe, jakie to imprezowe bezeceństwa teraz nastąpią i kto posprząta POTEM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.07.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 sierściuch naczynia pozmywa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 13.07.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Osica to się rozleniwiła chyba, sama się cieszy swoimi włościami a nam nie pokaże i nie pozwoli się pocieszyć razem czy to już ten etap, kiedy się zdjęć nie zamieszcza w obawie, że się pół forum zwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 13.07.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dzieńdoberek Łosico!!! Przyznam się bez bicia, że dawnom nie zaglądała na Twój dziennik, a dzisiaj sobiem dokładniem wszystko obejrzała, no i co: Po pierwsze primo: piękna chałupka, podoba mi się wszystko, dużo drewna, tak jak lubię, no i piękna zadaszona weranda, jaka mi się zawsze marzyła, ech... Po drugie primo zazdraszczam leśnej okolicy- pewnie codziennie jakiś zwierz przyłazi, co??? No i pewnie ptaszki drą dzioby? ech... A po trzecie primo to te meble demobilowe też super, ja myślałam, że to wszystko komplet:yes: Ja też jestem zbieraczką różności wszelakich i ciągle coś z targu staroci przywlekam. Małżonek to się dziwi, że nasz dom taki elastyczny wszystko pomieści:D Pozdrowioneczka i udanego najazdu gościów:p PS: Czekam na kolejne zdjątka (pewnie nie tylko ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 O to to, mądrego to i dobrze posłuchać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.07.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 No zupełnie bezecnie się przygotowujecie, zupełnie! Ciekawe, jakie to imprezowe bezeceństwa teraz nastąpią i kto posprząta POTEM... Wszyscy... U mnie goście mają się czuć jak w domku i w 99% tak jest. Nie oczekują obsługi od rana do wieczora... sierściuch naczynia pozmywa:rotfl: U mnie się to zmywarka nazywa... Osica to się rozleniwiła chyba, sama się cieszy swoimi włościami a nam nie pokaże i nie pozwoli się pocieszyć razem czy to już ten etap, kiedy się zdjęć nie zamieszcza w obawie, że się pół forum zwali? Mruczka ja już wsio pokazałam, tera jeno trawkie sieję i z wielką przyjemnością zaczynam doceniać uroki wieśniactwa... A gościów lubiem, bom towarzyskie bydle wielce, więc... przyjeżdżaj... Dzieńdoberek Łosico!!! Przyznam się bez bicia, że dawnom nie zaglądała na Twój dziennik, a dzisiaj sobiem dokładniem wszystko obejrzała, no i co: Po pierwsze primo: piękna chałupka, podoba mi się wszystko, dużo drewna, tak jak lubię, no i piękna zadaszona weranda, jaka mi się zawsze marzyła, ech... Po drugie primo zazdraszczam leśnej okolicy- pewnie codziennie jakiś zwierz przyłazi, co??? No i pewnie ptaszki drą dzioby? ech... A po trzecie primo to te meble demobilowe też super, ja myślałam, że to wszystko komplet:yes: Ja też jestem zbieraczką różności wszelakich i ciągle coś z targu staroci przywlekam. Małżonek to się dziwi, że nasz dom taki elastyczny wszystko pomieści:D Pozdrowioneczka i udanego najazdu gościów:p PS: Czekam na kolejne zdjątka (pewnie nie tylko ja) Nie bardzo już mam co nowego do pokazywania.... Nie mniej jednak doceniam pochwałę, bo Wasz domeczek dla mnie był natchnieniem Obiecuję jednakże, że jakcoś nowego się pojawi to będę informować Pozdrawiam O to to, mądrego to i dobrze posłuchać! Depsia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ha - znaczy się stosujesz zasadę "czuj się jak u siebie w domu, możesz posprzątać"? Dobra, sama znajdę drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ha - znaczy się stosujesz zasadę "czuj się jak u siebie w domu, możesz posprzątać"? Dobra, sama znajdę drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ha - znaczy się stosujesz zasadę "czuj się jak u siebie w domu, możesz posprzątać"? Dobra, sama znajdę drzwi! A posprzątałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 A posprzątałaś???? No właśnie nie posprzątała, tylko drzwiami czasła i se poszła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Bo musiałąm u siebie posprzątać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Trza było gości zagonić... poczuli by się jak u siebie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Profilaktycznie uciekli na zwiedzanie do Branitz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.07.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Gospodyni, ty to kuta na cztery łapy jesteś: goście albo w polu tyrać muszą, albo (co mądrzejsi) uciekają "na zwiedzanie" i masz święty spokój - i zawsze na swoje wyjdziesz Łośka, łucz się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.07.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Gospodyni, ty to kuta na cztery łapy jesteś: goście albo w polu tyrać muszą, albo (co mądrzejsi) uciekają "na zwiedzanie" i masz święty spokój - i zawsze na swoje wyjdziesz Łośka, łucz się! Nie mam pola do tyrania... Drewno mi trochę pożli ale siem piła zbiesiła i trza jej nowy łańcuch narychtować, więc nie skończyli... Nic to... może jeszcze ktoś przyjedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.07.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Osia, jak Ty chcesz się uczyć, to przyjechać musisz i popracowac, nic za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.07.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Osia, jak Ty chcesz się uczyć, to przyjechać musisz i popracowac, nic za darmo... No wiem, że nauka kosztuje...:yes:ale żeby aże w polu tyrać cza beło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts