AGP 20.07.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Przeglądam dziś sobie branżową gazetę i co widzę?? Znajomy drewniany dom! Łosia, gratuluję artykułu. Suuper! I futrzasty też już medialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.07.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Przeglądam dziś sobie branżową gazetę i co widzę?? Znajomy drewniany dom! Łosia, gratuluję artykułu. Suuper! I futrzasty też już medialny Dzięki Aniu Futrzasty jest okropnie ciekawski, więc normalne, że na pierwszym planie się znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Eeeej, no linka jakiegoś daj do tej prasy albo chociaż fotki stron zrób, kobieto, pochwalże się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.07.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Depsia proszszsz...http://www.budujemydom.pl/component/option,com_content/task,specialblogcategory/act,view/id,15255/Itemid,3360/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Oooo, jaki ładny artykuł i jaka ładna Osia! Oś też niczego sobie, niczego... Bardzo fajnie zrobiony materiał prasowy, ciekawa opowieść o domu, która wciąga, duuużo praktycznych rad i bardzo interesujących rzeczy (wyliczenia kosztów!) - gratuluję, Kochana, rzetelnego i ciekawego artykułu, pieknieście to opowiedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 no mniodzio mniodzio imienniczko:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.07.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 No właśnie! W końcu wiem jak Osia ma na imię... super artykuł A Grejuś wieeeeelki:jawdrop: muszę go zobaczyć... to kiedy przyjeżdżacie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.07.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Hej, też przeczytałam! Czy Grey URÓSŁ???? Gratuluję występu w mediach ale przede wszystkim faktycznie to wszystko co tam opowiadacie jest bardzo ciekawe dla obecnych i przyszłych inwestorów. Żebyśmy tak jeszcze umieli korzystać z cudzych doświadczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 22.07.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 O w mordę Ośi-ca! aleś się kobito odkryła no no... Imiona, facjata, adres zamieszkania (że puszcza no) i w ogóle. "Grey room" mnie rozwalił - genialne a co do podkowy wiszącej na kominku mam uwagę: czyż nie winna wisieć ramionami w górę by szczęście ze środka nie wypadło? tak mawiali u mnie w klubie jeździeckim. No i kto Ci na biuście tę łapę przybił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.07.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No właśnie! W końcu wiem jak Osia ma na imię... super artykuł A Grejuś wieeeeelki:jawdrop: muszę go zobaczyć... to kiedy przyjeżdżacie????? Nie masz jeszcze dosyć gości??? Hej, też przeczytałam! Czy Grey URÓSŁ???? Gratuluję występu w mediach ale przede wszystkim faktycznie to wszystko co tam opowiadacie jest bardzo ciekawe dla obecnych i przyszłych inwestorów. Żebyśmy tak jeszcze umieli korzystać z cudzych doświadczeń... Raczej mało realne... O w mordę Ośi-ca! aleś się kobito odkryła no no... Imiona, facjata, adres zamieszkania (że puszcza no) i w ogóle. "Grey room" mnie rozwalił - genialne a co do podkowy wiszącej na kominku mam uwagę: czyż nie winna wisieć ramionami w górę by szczęście ze środka nie wypadło? tak mawiali u mnie w klubie jeździeckim. No i kto Ci na biuście tę łapę przybił???? Nie wiedziałam... A łapka jest klubowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No to teraz szybko odwróć podkowę, bo faktycznie powinna być ramionami do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.07.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No to teraz szybko odwróć podkowę, bo faktycznie powinna być ramionami do góry! Obrócę jak tylko dojdę do się po gościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Nie masz jeszcze dosyć gości??? no czośty:eek: moje nadworne celebryty gości absorbują w 100%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.07.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 No mam nadzieję w takim razie, że mi się uda wakacyjnie Cię nawiedzić i pomiziać te wszystkie stworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.07.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Dzińdybry. Widzę, że sprawa się rypła i tu. No cóż ... gratuluję serdecznie publikacji na łamach. Co prawda gratulowałem już w innym miejscu, ale że gratulacji nigdy dosyć .... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Dzińdybry. Widzę, że sprawa się rypła i tu. No cóż ... gratuluję serdecznie publikacji na łamach. Co prawda gratulowałem już w innym miejscu, ale że gratulacji nigdy dosyć .... Pozdrawiam. TY KOcie nie pozdrawiaj jeno na GG siem odezwij bo zgubiłam Wasze n-ry (Twój, Barki i Prezesu) No i do rychłego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.07.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Do rychłego ... i idę na GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.07.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 no no artykuł I klasa, pomocny i rzeczowy. Bardzo fajnie wygladacie na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.07.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Co do podkowy - ona MOŻE wisieć ramionami w dół i to też OK dla domu tylko ..... coś tam, cholera , nie pamiętam.... ale nic złego! Ale żem się wyprodukowała... To dopiero pożyteczna wypowiedź... Chodzi w każdym razie o to żeby nie panikować z tym odwracaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts