Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, jaki ładny artykuł i jaka ładna Osia! :lol:

Oś też niczego sobie, niczego... ;)

Bardzo fajnie zrobiony materiał prasowy, ciekawa opowieść o domu, która wciąga, duuużo praktycznych rad i bardzo interesujących rzeczy (wyliczenia kosztów!) - gratuluję, Kochana, rzetelnego i ciekawego artykułu, pieknieście to opowiedzieli! :D

O w mordę Ośi-ca! aleś się kobito odkryła ;) no no... Imiona, facjata, adres zamieszkania (że puszcza no) i w ogóle.

"Grey room" mnie rozwalił - genialne :) a co do podkowy wiszącej na kominku mam uwagę: czyż nie winna wisieć ramionami w górę by szczęście ze środka nie wypadło? :) tak mawiali u mnie w klubie jeździeckim.

No i kto Ci na biuście tę łapę przybił???? :)

No właśnie! W końcu wiem jak Osia ma na imię:lol:... super artykuł :)

A Grejuś wieeeeelki:jawdrop:

muszę go zobaczyć... to kiedy przyjeżdżacie?????:p

Nie masz jeszcze dosyć gości???:rolleyes:

Hej, też przeczytałam! Czy Grey URÓSŁ????

Gratuluję występu w mediach ;) ale przede wszystkim faktycznie to wszystko co tam opowiadacie jest bardzo ciekawe dla obecnych i przyszłych inwestorów.

Żebyśmy tak jeszcze umieli korzystać z cudzych doświadczeń...:bash:

Raczej mało realne...;)

O w mordę Ośi-ca! aleś się kobito odkryła ;) no no... Imiona, facjata, adres zamieszkania (że puszcza no) i w ogóle.

"Grey room" mnie rozwalił - genialne :) a co do podkowy wiszącej na kominku mam uwagę: czyż nie winna wisieć ramionami w górę by szczęście ze środka nie wypadło? :) tak mawiali u mnie w klubie jeździeckim.

No i kto Ci na biuście tę łapę przybił???? :)

Nie wiedziałam...

A łapka jest klubowa ;)

Dzińdybry.

Widzę, że sprawa się rypła i tu. No cóż ... gratuluję serdecznie publikacji na łamach. :yes:

Co prawda gratulowałem już w innym miejscu, ale że gratulacji nigdy dosyć ....

Pozdrawiam. :bye:

TY KOcie nie pozdrawiaj jeno na GG siem odezwij bo zgubiłam Wasze n-ry (Twój, Barki i Prezesu)

No i do rychłego zobaczenia :)