Moose 24.07.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Do rychłego ... i idę na GG. no no artykuł I klasa, pomocny i rzeczowy. Bardzo fajnie wygladacie na zdjęciu 2 razy dzięks Co do podkowy - ona MOŻE wisieć ramionami w dół i to też OK dla domu tylko ..... coś tam, cholera , nie pamiętam.... ale nic złego! Ale żem się wyprodukowała... To dopiero pożyteczna wypowiedź... Chodzi w każdym razie o to żeby nie panikować z tym odwracaniem! No mnie tak powiedzieli, że ma wisieć coby dobrobyt nie spier... znaczy nie oddalał się od domostwa... Ale tera to już cołki zgłupłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.07.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 No właśnie ponoć jak ramiona w górę to bardzo dobrze a jak w dół też dobrze, ale coś tam inaczej.... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.07.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Czy to nam coś rozjaśnia?: "Podkowa aby przynosiła szczęście powinna być zawieszona tak jak litera U- bo wtedy jej zadaniem jest gromadzenie szczęścia, szczęście się gromadzi i nie ucieka. Natomiast odwrócona podkowa sprawia, że szczęście nagromadzone ma spływać na domowników, chroni ona też od złych mocy. Wniosek jak dla mnie - wieszać jedną tak, drugą odwrotnie. Wtedy się i gromadzi i spływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Czy to nam coś rozjaśnia?: "Podkowa aby przynosiła szczęście powinna być zawieszona tak jak litera U- bo wtedy jej zadaniem jest gromadzenie szczęścia, szczęście się gromadzi i nie ucieka. Natomiast odwrócona podkowa sprawia, że szczęście nagromadzone ma spływać na domowników, chroni ona też od złych mocy. Wniosek jak dla mnie - wieszać jedną tak, drugą odwrotnie. Wtedy się i gromadzi i spływa. Cholera... tera trza koniecznie drugą zanabyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Macham tylko i lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.07.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Cholera... tera trza koniecznie drugą zanabyć... eeetam, wystarczy ją systematycznie odwracać. Gdy przyjdą do ciebie goście (młodzi, bogaci i szczęśliwi), to podkowę ustaw w U, jak już sobie pójdą - wylej to nagromadzone szczęście na domowników W zasadzie, to zawsze przy gościach ustawiaj ją w U, bo przecież nie da się u ciebie być nieszczęśliwym Tylko zawsze gwoździk przy okazji sprawdzaj, żeby kiedyś wam to szczęście zbyt gwałtownie na łeb nie spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.07.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Yeti uwielbiam Cię po prostu :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.07.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Macham tylko i lecę dalej. Odmachiwam eeetam, wystarczy ją systematycznie odwracać. Gdy przyjdą do ciebie goście (młodzi, bogaci i szczęśliwi), to podkowę ustaw w U, jak już sobie pójdą - wylej to nagromadzone szczęście na domowników W zasadzie, to zawsze przy gościach ustawiaj ją w U, bo przecież nie da się u ciebie być nieszczęśliwym Tylko zawsze gwoździk przy okazji sprawdzaj, żeby kiedyś wam to szczęście zbyt gwałtownie na łeb nie spadło Nadmiar szczęścia mógłby zabić...? :rotfl: Yeti uwielbiam Cię po prostu :rotfl: Hej Borka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Osia, no dobra, już nie machaj tyle, bo Cię ręka zaboli. )U Was też taki upał...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.07.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Osia, no dobra, już nie machaj tyle, bo Cię ręka zaboli. ) U Was też taki upał...? Niestety tak, ja leżę i oszczędzam energię na łykend, gdyż na imprezę dziś śmigamy dwudniową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Mam dwie podkowy i powieszę tak, jak radzi Gagata, z nadmiaru szczęścia jeszcze nikt nie umarł - no ja w każdym razie takiego nie znam! Yetek, jesteś bosssskiiii!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 29.07.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Braza kurcze... jaki ty masz genialny opis w stopce... normalnie jutro wypróbuję (treść opisu of kors) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.07.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Mam dwie podkowy i powieszę tak, jak radzi Gagata, z nadmiaru szczęścia jeszcze nikt nie umarł - no ja w każdym razie takiego nie znam! [/QUote] Mam nadzieję, że nie będę pierwsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 No jak to, niedawno jeden biznesmen umarł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.07.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Już od dawna wiadomo, że poligamia nie popłaca, mało że garów do zmywania więcej to jeszcze trzeba mieć końskie zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 No jak to, niedawno jeden biznesmen umarł... Ożeszty... Już od dawna wiadomo, że poligamia nie popłaca, mało że garów do zmywania więcej to jeszcze trzeba mieć końskie zdrowie Ale gary to żony zmywają... Ino to końskie zdrowie może być problemem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.07.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 U mnie zmywać uwielbia mąż. Mój zakup zmywarki potraktował jako wyzwanie i teraz ilekroć on odnosi talerze ze stołu to zaraz je zmywa... normalnie nie mam co do zmywarki wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.08.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 U mnie zmywać uwielbia mąż. ...wżyciuniezrozumiem .... ale zrzućmy to ma zbyt mały mój rozumek ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.08.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ale zrzućmy to ma zbyt mały mój rozumek ...... Coś mi siem widzi, że tyż mam zbyt mały...rozumek ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts