Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:jawdrop:

...wżyciuniezrozumiem .... ale zrzućmy to ma zbyt mały mój rozumek ......

Coś mi siem widzi, że tyż mam zbyt mały...rozumek ofkors :rotfl:

Ja też dziewczyny, ja też nie jestem tego w stanie pojąć :no::no:

Ożeszty...

No zmywać to NAWET mój Sołtys nie chce! :o

Kurde, niektóre kobiety to mają szczęście, no! ;)

I tu się z Tobą zgodzę w całej rozciągłości. Bo choć w Łodzi to jest ta konkurencyjna zmywarka o tyle na wsi, mój małż jest po prostu niezastąpiony z tym uwielbieniem zmywania :lol:

• 2 weeks później...

Hej, Łosiulka :)

Przyszłam dać Ci cmoka po dwóch miechach nieobecności. Pooglądałm Twoje włości, coby nie przylecieć nieprzygotowana - ależ Greyduła już wyrósł - stary dojrzały facet z niego! :D

Trotuary macie piękne - teraz jeszcze pomyśl gdzie blisko wejścia do domu będziecie wylewać beton i goście będą Wam zostawiać odciski dłoni (albo butów :D). A tak na serio, to naprawdę super wszystko wygląda - i kostka i ogrodzenie - już się nie mogę tej trawy z Waszego tylca doczekać. :)

Buziole

Łoooosiaaaa .. ludzie we wsi mówią (w mieście też gadają..), że ponoć jesteśmy u Ciebie.:jawdrop:

Weź to potwierdź albo zaprzecz, bo juz nie wiem co mysleć i schizofrenia mnie się nasila....:sick::sick:

..a DPSia w piętkę goni :bash:..

DEMENTUJĘ PLOTKI, GAGATY U MNIE NIE BYŁO:mad:

Byli goście ale inakszy i na jedną nocke jeno :mad: co nie do końce mnie się podobało ale cieszę się, że w ogóle doopska przywlekli :yes: a od wtorku to my mieliśmy wyjechane...:lol2:

Objazd po wschodniej ścianie naszego piknego kraju :yes:

Wziąwszy pod uwagę co Cię DPSia czeka już niedługo to tak czy siak - jesteś na specjalnych prawach :cool::D

Oj Łoooosiaaaa, zazdroszczę..... mnie się marzy taki objazd....

Raz bylam (przy okazji takiego własnie objazdu, 5 lat temu) w Białowieży i okolicach i ACH! jak mi się podobało.....

A kiszka ziemniaczana jest PRZEPYSZNA:yes::yes:

Wziąwszy pod uwagę co Cię DPSia czeka już niedługo to tak czy siak - jesteś na specjalnych prawach :cool::D

Oj Łoooosiaaaa, zazdroszczę..... mnie się marzy taki objazd....

Raz bylam (przy okazji takiego własnie objazdu, 5 lat temu) w Białowieży i okolicach i ACH! jak mi się podobało.....

A kiszka ziemniaczana jest PRZEPYSZNA:yes::yes:

My Zamość i b-raj ale te miejsca znamy już od dawna więc bez szaleństwa... to była wycieczka socjalizacyjno-towarzyska a nie krajoznawcza, ale w next weekend do Whitestocka jadę i może się uda coś zwiedzić oprócz prezentacji Greydulca :lol2: