DPS 02.08.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ożeszty... No zmywać to NAWET mój Sołtys nie chce! Kurde, niektóre kobiety to mają szczęście, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.08.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ...wżyciuniezrozumiem .... ale zrzućmy to ma zbyt mały mój rozumek ...... Coś mi siem widzi, że tyż mam zbyt mały...rozumek ofkors Ja też dziewczyny, ja też nie jestem tego w stanie pojąć :no: Ożeszty... No zmywać to NAWET mój Sołtys nie chce! Kurde, niektóre kobiety to mają szczęście, no! I tu się z Tobą zgodzę w całej rozciągłości. Bo choć w Łodzi to jest ta konkurencyjna zmywarka o tyle na wsi, mój małż jest po prostu niezastąpiony z tym uwielbieniem zmywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 To dlatego w Sipatkowie Tomuś taaaaaaki wyluzowany:rolleyes: ...brak konkurencji:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.08.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja też dziewczyny, ja też nie jestem tego w stanie pojąć :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 A to siem Ciebie KOcie trafiło...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.08.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 No co , no co.... to nie moja wina, że się w mniejszości znajdujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 14.08.2012 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Hej, Łosiulka Przyszłam dać Ci cmoka po dwóch miechach nieobecności. Pooglądałm Twoje włości, coby nie przylecieć nieprzygotowana - ależ Greyduła już wyrósł - stary dojrzały facet z niego! Trotuary macie piękne - teraz jeszcze pomyśl gdzie blisko wejścia do domu będziecie wylewać beton i goście będą Wam zostawiać odciski dłoni (albo butów ). A tak na serio, to naprawdę super wszystko wygląda - i kostka i ogrodzenie - już się nie mogę tej trawy z Waszego tylca doczekać. Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.08.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 o Jezus Lidia się znalazła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 14.08.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jak już, to Jeusowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.08.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Hej Lidzia Trawa rośnie, dodatkowo jakoweś chabazie tyż... Greyduła facet ale jak to każdy facet nieco dziecinny Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Osia, no foty dowej jakieś ze zmian ogrodowo - przeddomowych i domowych takoż! Gdzieś Ty znowu się podziała??? Co knujecie z Gagatą, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 14.08.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Hej Lidzia Trawa rośnie, dodatkowo jakoweś chabazie tyż... Greyduła facet ale jak to każdy facet nieco dziecinny Pozdrówka U nas ta "łysa trawa" ledwo widoczna na razie, ale za to skrzyp płoży się pięknie bujnym zielem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.08.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Osia, no foty dowej jakieś ze zmian ogrodowo - przeddomowych i domowych takoż! Gdzieś Ty znowu się podziała??? Co knujecie z Gagatą, hę? :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.08.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Łoooosiaaaa .. ludzie we wsi mówią (w mieście też gadają..), że ponoć jesteśmy u Ciebie. Weź to potwierdź albo zaprzecz, bo juz nie wiem co mysleć i schizofrenia mnie się nasila....:sick: ..a DPSia w piętkę goni .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.08.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Łoooosiaaaa .. ludzie we wsi mówią (w mieście też gadają..), że ponoć jesteśmy u Ciebie. Weź to potwierdź albo zaprzecz, bo juz nie wiem co mysleć i schizofrenia mnie się nasila....:sick: ..a DPSia w piętkę goni .. DEMENTUJĘ PLOTKI, GAGATY U MNIE NIE BYŁO:mad: Byli goście ale inakszy i na jedną nocke jeno co nie do końce mnie się podobało ale cieszę się, że w ogóle doopska przywlekli a od wtorku to my mieliśmy wyjechane... Objazd po wschodniej ścianie naszego piknego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Zaraz tam goni... W piętkę, ale chodzi, gonić nie mam czasu! A foty jakieś z wycieczki z krajobrazami i psami chociaż - bedom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.08.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Wziąwszy pod uwagę co Cię DPSia czeka już niedługo to tak czy siak - jesteś na specjalnych prawach Oj Łoooosiaaaa, zazdroszczę..... mnie się marzy taki objazd.... Raz bylam (przy okazji takiego własnie objazdu, 5 lat temu) w Białowieży i okolicach i ACH! jak mi się podobało..... A kiszka ziemniaczana jest PRZEPYSZNA:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.08.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Zaraz tam goni... W piętkę, ale chodzi, gonić nie mam czasu! A foty jakieś z wycieczki z krajobrazami i psami chociaż - bedom? Chyba nie mam za dużo... jeno coś tam w telefonie ale jak się dokopię to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.08.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Wziąwszy pod uwagę co Cię DPSia czeka już niedługo to tak czy siak - jesteś na specjalnych prawach Oj Łoooosiaaaa, zazdroszczę..... mnie się marzy taki objazd.... Raz bylam (przy okazji takiego własnie objazdu, 5 lat temu) w Białowieży i okolicach i ACH! jak mi się podobało..... A kiszka ziemniaczana jest PRZEPYSZNA:yes: My Zamość i b-raj ale te miejsca znamy już od dawna więc bez szaleństwa... to była wycieczka socjalizacyjno-towarzyska a nie krajoznawcza, ale w next weekend do Whitestocka jadę i może się uda coś zwiedzić oprócz prezentacji Greydulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.08.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 ... do Whitestocka jadę i może się uda coś zwiedzić oprócz prezentacji Greydulca godny polecenia jest ogród Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts