Moose 20.08.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 godny polecenia jest ogród Toli Nie znam niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.08.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Nie znam niestety... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?20296-DOM-TOLI&p=5499206#post5499206 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Łosia - to jest dowód na to, jak mało jeszcze forum nasze znasz! Toż Tola to jedna z legend forum, w 2005 oficjalna miss Muratora! Że o zjawiskowym ogrodzie i domu nie wspomnę. W ogóle, Tola to wyjątkowa dziewczyna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.08.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 jasne, że mało... wszak Oś dopiero od 2010 roku się zalągł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.08.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?20296-DOM-TOLI&p=5499206#post5499206 Ło matko, obejrzałam tylko kilka ostatnich zdjęć i masz rację... WARTO BYŁOBY NA ŻYWCA ZOBACZYĆ, ALE WEJŚĆ TAM TO BYM SIĘ NIE ODWAŻYŁA ( W DODATKU ZE PSEM) Ogród ma tola przepiękny i na pewno nigdy do takiego mi się doprowadzić nie uda a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 A Twój hrabia szkódny w ogrodzie? Przecie pisałaś ostatnio, że grzeczny był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Grzeczny ale wiesz... jakby tak pobrykać zechciał to samą swoją masą działa tak, że spod pazurów trawka by polecieć mogła... no chyba, że na smyczy bym trzymała...Po prostu ogródek toli jest ZA PIĘKNY NA PSA Byliśmy ostatnio u szwagra i tam się nie bałam go puścić bo tam nie było idealnie... natomiast fakt, że Grejo nie niszczył, nie kopał i ogólnie rzecz biorąc był nadspodziewanie grzeczniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.08.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Godna polecenia jest KISZKA ZIEMNIACZANA .! Tylko nie wiem czy w samym Whitestocku uświadczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.08.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Dobry wieczór Yeti doniósł, że weweekend gości będę miała, prawda to? Jeśli Państwo Łosiostwo mają ochotę zajrzeć w me skromne progi, zapraszam nawet z tą bestią, co jak czytam czasem całkiem przyzwoicie w gościach zachować się potrafi I zapewniam, że kiszka ziemniaczana w Whitestocku jest dostępna 24h. U mnie też może być jakby co Depesia, ale mi pijar zrrrobiłaś, omatkokochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Świnto prawdo godom, kochaniutka, ino świnto prawdo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 co to jest kiszka ziemniaczana qpa kartofli i szolka popsuteko mlyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.08.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dobry wieczór Yeti doniósł, że weweekend gości będę miała, prawda to? Jeśli Państwo Łosiostwo mają ochotę zajrzeć w me skromne progi, zapraszam nawet z tą bestią, co jak czytam czasem całkiem przyzwoicie w gościach zachować się potrafi I zapewniam, że kiszka ziemniaczana w Whitestocku jest dostępna 24h. U mnie też może być jakby co Depesia, ale mi pijar zrrrobiłaś, omatkokochana tola, dzięki za zaproszenie I już się tłumaczę: jedziemy na wystawę z bestią w sobotę i niedzielę ok południa go wystawiamy ( ale uzależnieni jesteśmy oczywiście od organizatora), więc jeśli się uda to może na herbatkę popołudniową zajedziemy w sobotę tylko nie wiem o której... Podaj proszę nr na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Osia w moje strony przyjedź dżema dostaniesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.08.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 O kiszce fajnie jest tu : http://kuchnianagazie.blogspot.com/2009/10/kiszka-ziemniaczana-ziemniaczane-zoto.html A tu fotka: Ech... Tola - zazdroszczę! Mnie wyjątkowo ta kiszeczka przypadła do gustu! A niby nic takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Gagata, to nie do końca jest tak, że to nic takiego. U nas wiele firm piecze i sprzedaje, ale tylko niektóre potrafią przygotować tak, że człowiek pęka, a jeszcze chce. W Supraślu pod Białymstokiem piecze Pani, do której na nauki przyjechał sam Makłowicz. I w programie TV wyjątkowo nie on był kucharzem, a smakoszem. Rzeczywiście u tej Pani kiszeczka to rarytasik, palce lizać. Osia, już piszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Oooo, jaki fajny blog kulinarny! Idę poczytać, może się czegoś nauczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.08.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Byli goście ale inakszy i na jedną nocke jeno co nie do końce mnie się podobało ale cieszę się, że w ogóle doopska przywlekli Oj tam ojtam. Będziesz tak teraz wszystkim rozgadywać, że my się lekko omskli. Masz za to ..... ... dwie z twych miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.08.2012 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Osia w moje strony przyjedź dżema dostaniesz;) Żeby to człek miał więcej czasu... Ale Twoje zaproszenie mam w pamięci i kiedyś na pewno to nastąpi... Osia, już piszę na priv Dzięki Oj tam ojtam. Będziesz tak teraz wszystkim rozgadywać, że my się lekko omskli. Masz za to ..... [ATTACH=CONFIG]132685[/ATTACH] ... dwie z twych miłości. Następną razą nie nie omsknieta... wierzeje zamknę na cztery spusty i już KOcie a foty co robił żeś Waść wrzuciłbyś może na jakowegoś serwera abstrakcyjnego..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.08.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ano tak, Tolu.. dokładnie.. Dlatego napisałam NIBY.... Zresztą głównie mając na myśli prosty skład Co wg mnie, nawiasem mówiąc, zawsze dobrze rokuje... Chętnie sama bym poszła na takie szkolenie do mistrza kiszkowego. A blog fajny - taki charakterystyczny i w swoim rodzaju a to cenne jest w blogowym tłoku kulinarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.08.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Żeby to człek miał więcej czasu... Następną razą się nie omsknieta... wierzeje zamknę na cztery spusty i już Tak po prawdzie .. wystarczyło zwierza na luz puścić i poprosić by przypilnował. Może se nawet brama być otwarta ... KOcie a foty co robił żeś Waść wrzuciłbyś może na jakowegoś serwera abstrakcyjnego..? Wrzuciłem .. zara dam linkę na gygy .... ale się nie spodziewaj leweracji. Jam był w stanie ... hmmmm ... no wwwwyyyy ... i światło jakieś nie teges było... khem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts