wu 23.08.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 taaaaaaaaaa się zbierzesz jak już dżema nie będzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.08.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Łosia, donoszę, że panna Bazylia świetnie się bawi z psami (szkolenia mają ten także sens!) ale chciałabym wreszcie zobaczyć jak bawi się z WIĘKSZYM OD SIEBIE :yes:. Mniejsze (czyli większość) trochę przytłacza i prędzej czy później kończą pod najbliższa ławką, dysząc pospiesznie i zerkając nerwowo . Ciekawe czy byłaby z niej taka Cwana Bestia przy Ferdynandzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.08.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Jam był w stanie ... hmmmm ... no wwwwyyyy ... i światło jakieś nie teges było... khem ... Nie nudźcie towarzyszu Łosia, donoszę, że panna Bazylia świetnie się bawi z psami (szkolenia mają ten także sens!) ale chciałabym wreszcie zobaczyć jak bawi się z WIĘKSZYM OD SIEBIE :yes:. Mniejsze (czyli większość) trochę przytłacza i prędzej czy później kończą pod najbliższa ławką, dysząc pospiesznie i zerkając nerwowo . Ciekawe czy byłaby z niej taka Cwana Bestia przy Ferdynandzie???? Wiesz co??? Czorny przez łykenda się bawił z małą suczką kundelkiem... zgadnij kto tchu złapać nie mógł i padał na pysk... taaaaaaaaaa się zbierzesz jak już dżema nie będzie:rotfl: Nie rób mi tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2012 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No kto pod ławką dyszał, kto? Czyżby Hrabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No kto pod ławką dyszał, kto? Czyżby Hrabia? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.08.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Bieeedny maluuutkiiii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.08.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ale to fakt, maluchy mają więcej pałeru. Nasza sunia też taka tylko na krótki dystans. Jak jaki z nią wytrzyma nieco dłużej, to potem role się odwracają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.08.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Tzn. jak który przeżyje bez szwanku wpadające na niego z impetem 35 kg to potem już w teście na wytrzymałość Bazysia odpada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No masz - każdy musi mieć swój atut, prawda? Jak nie masa, to szybkość i wytrzymałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.08.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A teraz połowa forum może mi zazdrościć, że na moim rodzonym tarasie wylegiwała się Osiowej bestia Malutka psinka, która chciała się biedna zmieścić na tarasowym dywaniku, ale jakby się nie ułożyła, to ciągle coś jej wystawało. Znaczy ...nie mieściło na tym miękkim czymś. Ale nie byłby to Hrabia, żeby się pogodził z faktem, że jakaś część hrabiowskiego ciała zostanie pozbawiona ciepła i miękkości chodniczka. To, jak on się na nim zmieścił, to jest absolutne mistrzostwo świata Ośka, bardzo dziękuję za to, że mogliśmy Was poznać, to dla nas wielka przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.08.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Oooo - no to zazdroszczę!!! I zazdraszczam Może i my kiedyś................... A jakieś fotki, Tolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nie tylko Gagata zazdraszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.08.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Tzn. jak który przeżyje bez szwanku wpadające na niego z impetem 35 kg to potem już w teście na wytrzymałość Bazysia odpada.... O to to tylko, że Greyduła waży 60 więc mało który to wytrzymuje... A teraz połowa forum może mi zazdrościć, że na moim rodzonym tarasie wylegiwała się Osiowej bestia Malutka psinka, która chciała się biedna zmieścić na tarasowym dywaniku, ale jakby się nie ułożyła, to ciągle coś jej wystawało. Znaczy ...nie mieściło na tym miękkim czymś. Ale nie byłby to Hrabia, żeby się pogodził z faktem, że jakaś część hrabiowskiego ciała zostanie pozbawiona ciepła i miękkości chodniczka. To, jak on się na nim zmieścił, to jest absolutne mistrzostwo świata Ośka, bardzo dziękuję za to, że mogliśmy Was poznać, to dla nas wielka przyjemność To ja dziękuję za gościnę, fajnie Was było poznać i wiesz... jakby Was gdzieś w moje strony niosło to ZAPRASZAM Oooo - no to zazdroszczę!!! I zazdraszczam Może i my kiedyś................... A jakieś fotki, Tolu? Gagata ja wciąż czekam na Twój przyjazd Nie tylko Gagata zazdraszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.08.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Słuchaj Ewa! Za ostatnio zdobyte tytuły - Ty masz obowiązek i basta. Zasłużył I niech mnie licho - jeśli racji nie mam Musisz jakoś wysupłać - i mu zafundować...... Trudno http://fundir.org/img/j3!,!ydo4c7mrgjtb=8czhuw/foto_pobudka_nr669_64.jpg inaczej na następnym konkursie się zmierzwi, beknie, puści bąka i będzie siara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Słuchaj Ewa! Za ostatnio zdobyte tytuły - Ty masz obowiązek i basta. Zasłużył I niech mnie licho - jeśli racji nie mam Musisz jakoś wysupłać - i mu zafundować...... Trudno http://fundir.org/img/j3%21,%21ydo4c7mrgjtb=8czhuw/foto_pobudka_nr669_64.jpg inaczej na następnym konkursie się zmierzwi, beknie, puści bąka i będzie siara Prezesu, wszak to robi nagminnie A budy to bydlątko w życiu nie widziało... przeca mieszka zez nami i to we saloonie jeno jak panisko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 A teraz połowa forum może mi zazdrościć,...... No, należę do tej połowy ... Druga połowa za cholerę się nie przyzna do tej zazdrości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 No, należę do tej połowy ... Druga połowa za cholerę się nie przyzna do tej zazdrości;) :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Bobiczek - monitor musiałam czyścić, jak mogłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.08.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Prezesu, wszak to robi nagminnie A budy to bydlątko w życiu nie widziało... przeca mieszka zez nami i to we saloonie jeno jak panisko:rolleyes: aaaaaaa to Ty to wymyśliłaś Jak teściowa "A o co Wam młodym chodzi - po co Wam swoje własne . Źle Wam ze mną?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2012 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 No właśnie. Też tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts