Lidia_G. 02.11.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 No nie mogę! Moose'ka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kobieto, szukam Cię po tym forum, a Ty zniknęłaś na amen! Nawet u siebie nie bywasz.... Wierzę, że jesteś tak zapracowana, bo nawet nie dopuszczam takiej myśli, że się zniechęciłaś i nie będziesz tu wpadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.11.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Hejka Lidka. Miło, że o mnie pamiętasz... Bali jeszcze niet tylko ogrom pracy miałam, bo sama na włościach ( w robocie ) ostałam się W dodatku robiłam nową kuchnię rodzicom ( w ramach niespodziewanki ) Sama rozumiesz, że brak czasu, nie pozwolił mi na udzielanie się na forumie , bo podczytywałam co parę dni z partyzanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.11.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Czeeeść parzystokopytna ! Rozumiem, że rodzice w ramach rewanżu zrobią twoją kuchnię ? Ta chałupa to juz się rzeźbi ? Czy jeszcze na niej sroki siedzą ( znaczy drzewo w lesie ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2010 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Czeeeść parzystokopytna ! Rozumiem, że rodzice w ramach rewanżu zrobią twoją kuchnię ? Ta chałupa to juz się rzeźbi ? Czy jeszcze na niej sroki siedzą ( znaczy drzewo w lesie ) ? Niestety Kochana, odnoszę wrażenie, iż to drugie.... Ponoć mają być w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.11.2010 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 znalazłem dopiero - czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.11.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Niestety Kochana, odnoszę wrażenie, iż to drugie.... Ponoć mają być w przyszłym tygodniu No ja dzisiaj za bystra nie jestem ...ale ty wylewna też nie ... Co ma być w przyszłym tygodniu : - bale ? - rodzice ? czy ... sroki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.11.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 No ja dzisiaj za bystra nie jestem ...ale ty wylewna też nie ... Co ma być w przyszłym tygodniu : - bale ? - rodzice ? czy ... sroki ? to sobie pogadałyście uśmiałam się do łez Na bank chodzi o sroki. zgadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2010 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No ja dzisiaj za bystra nie jestem ...ale ty wylewna też nie ... Wszystko naraz, powiem ino tak... trochę kiepsko... ale tylko trochę, więc liczę na poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2010 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 to sobie pogadałyście uśmiałam się do łez Na bank chodzi o sroki. zgadłam? oszczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2010 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 znalazłem dopiero - czytam Prezesu, tu mnie foty wcięło... , więc nie ma co czytać i oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.11.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Mooska ...tobie o 1.30 to już się styki palą ...dalej grypsujesz ... Czamu ty nie śpisz jak normalne ludzie tylko cytaty farfoclami takimi podpisujesz ... a ja dalej nic nie kumam ... bo zadzwonie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 o matko... a myślałam, że tylko mnie gorzej Łosica, bo i ja zadzwonię (numer skołuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Mnie od wczoraj głupota rąbie, raz czarny humor a raz głupawka totalna... Wina pogody, czy cóś...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 05.11.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 He he, upolowałem Łosicę. O fotach już wiem. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 He he, upolowałem Łosicę. O fotach już wiem. Pozdrowienia. Przypominam oficjalnie, iż Osie są pod ochroną... Pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Jeżykowa i AGPowa dzwońcie ile wlezie... Ja się nie boję telefona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 06.11.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ewa, ale tu u Ciebie wesolutko:), aż miło poczytać, czekam na Twoje bale i ja:), ale spokojnie!Pogoda na Ciebie czeka, więc muszą przyjechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 06.11.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Zapomniałam zapytać, a co to znaczy że "robisz kuchnię"?Czyżbyś projektowała?http://emotikona.pl/emotikony/pic/2balony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2010 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ola kuchnie nową u rodziców robiłam W ramach niespodziewanki dla powracających z wyjazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.11.2010 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Łośka ...idź spać na litość ... Dalej nikt nie wie czy projektowałaś, malowałaś, rzeźbiłaś, kupiłaś ...czy poprzestawiałaś meble rodzicom w kuchni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts