DPS 30.09.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Chwała Bogu, moi synkowie nie zafundowali mi zięciunia żadnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.10.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 :rotfl: Taaaaak??? A kiedyś była o tym mowa............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 O fundowaniu? Całkiem to być może, tylko mnie się zdaje, że chodziło o to, iż Wy mieliście nam Wasz dłuższy pobyt u nas zafundować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.10.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Macie jak w banku. To kiedy? ...ja już kiedyś coś bredziłam o Twoich domniemanych zięciach... co się żem zaparła to ja nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Rzuć hasło, kochana, my prawie zawsze na miejscu przecie! A z tym zapieraniem - podobno tak bywa w pewnym wieku... Każą wtedy normosan pić albo np. korzeń rzewienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.10.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Śliwki suszone tyż dobre, ponoć... Chyba zacznę wsuwać, bo już przynudzam z tymi DPSiowymi zięciami....:yes: Termin się ustali i przyjeżdżajta ze Sołtysem! Oczywiście jest jeszcze ten drobiazg że to MY musimy być na miejscu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 O fundowaniu? Całkiem to być może, tylko mnie się zdaje, że chodziło o to, iż Wy mieliście nam Wasz dłuższy pobyt u nas zafundować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.10.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Idę do okulisty.A zaraz potem do psychiatry.Potem się odezwę bo stałam się nie do zniesienia.Nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Zgłupiałaś?Teraz to już tylko na nogi, kochana, na tę resztę z głową na czele to za późno... Uciekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Chwała Bogu, moi synkowie nie zafundowali mi zięciunia żadnego... chwalisz się czy żalisz??? :rotfl: Taaaaak??? A kiedyś była o tym mowa............. O fundowaniu? Całkiem to być może, tylko mnie się zdaje, że chodziło o to, iż Wy mieliście nam Wasz dłuższy pobyt u nas zafundować... Macie jak w banku. To kiedy? ...ja już kiedyś coś bredziłam o Twoich domniemanych zięciach... co się żem zaparła to ja nie wiem... Rzuć hasło, kochana, my prawie zawsze na miejscu przecie! A z tym zapieraniem - podobno tak bywa w pewnym wieku... Każą wtedy normosan pić albo np. korzeń rzewienia. Śliwki suszone tyż dobre, ponoć... Chyba zacznę wsuwać, bo już przynudzam z tymi DPSiowymi zięciami....:yes: Termin się ustali i przyjeżdżajta ze Sołtysem! Oczywiście jest jeszcze ten drobiazg że to MY musimy być na miejscu........ Idę do okulisty. A zaraz potem do psychiatry. Potem się odezwę bo stałam się nie do zniesienia. Nara. Jesteś normalna i nie daj sobie wmówić nic innego Zgłupiałaś? Teraz to już tylko na nogi, kochana, na tę resztę z głową na czele to za późno... Uciekam! Depsia... ja Cię proszę... nie marnuj mi kawałka interneta tą pustką...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ośka! Ośka!!!!!!!! Szynkę z łosia u Arniki wcinają!!!!! to se nakalbowałam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.10.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dzięki za wiarę we mnie Łosia!! To BUDUJĄCE . Dobra, nigdzie nie idę a Ty DPSia zostań, zostań i tak Cię lubię i wybaczam :yes:.. Co jest z tą szynką z łosia? jakiś głupi żart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Czuję się mile połechtana. Z Osia szynkę źrą? No jakże...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aukcja dla Stefka i Damiana - zajrzyjcie, proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ośka! Ośka!!!!!!!! Szynkę z łosia u Arniki wcinają!!!!! to se nakalbowałam:wiggle: Dzięki za wiarę we mnie Łosia!! To BUDUJĄCE . Dobra, nigdzie nie idę a Ty DPSia zostań, zostań i tak Cię lubię i wybaczam :yes:.. Co jest z tą szynką z łosia? jakiś głupi żart? Czuję się mile połechtana. Z Osia szynkę źrą? No jakże...? Szynka z Osia byłaby bardzo niestrawna, ze względu na wiek Ale ostatnio niewiele Osiu do zostania mięsem jeno brakowało... Pękł mi przewód hamulcowy i ledwom wyhamowała autko ręcznym... Ale żyję, auto tyż całe a nawet przewody wymienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ło matko Osia no dobrze że Osia trochę mózgu ma a nie tylko szynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No to rzeczywiście mało brakowało - całe szczęście, że masz szybkie przetwarzanie danych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.10.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ośkaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.10.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ło matko Osia no dobrze że Osia trochę mózgu ma a nie tylko szynkę No to rzeczywiście mało brakowało - całe szczęście, że masz szybkie przetwarzanie danych! Ano, nie było czasu siem zastanawiać... nie wiem czy to mózg czy instynkt samozachowawczy zadziałał... Ośkaaaaa... Nie krzycz na Osia, bo siem Oś w sobie zamknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.10.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ło matko:o jakby ręczny też zawiódł to jeścio kopytkami można:p;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts