Moose 06.10.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Kiej ni mom dziurek w podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.10.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 A po stronie pasażera? ...nikt nie wydeptał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ano ni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Wniosek: wykonać dziurki w podłodze, po stronie kierowcy (w sumie po stronie pasażera też się przydadzą, może pomóc). Bezpieczeństwo ponad wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.10.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Depsia powinnaś porad motoryzacyjnych udzielać...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Tak za darmochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.10.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Łooooosiaaaa - nie zamykaj się w sobie, bo co ja pocznę....... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.10.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Trza będzie z jakim wytrychem pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 albo z KLUCZEM. Z Kluczem Do Łosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.10.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Tak za darmochę? Bier po 50 grorszy za poradę... Łooooosiaaaa - nie zamykaj się w sobie, bo co ja pocznę....... :eek: Siem nie zamkłam, jeno mam nieco mało czasu ale obiecywam poprawę... Trza będzie z jakim wytrychem pojechać... Nie widzę przeciwwskazań... albo z KLUCZEM. Z Kluczem Do Łosia Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Tfu, po 50 groszy... To już chyba lepiej darmo, przynajmniej na dobrego człowieka wyjdę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Tfu, po 50 groszy... To już chyba lepiej darmo, przynajmniej na dobrego człowieka wyjdę, nie? Ale wtedy wisz... stratna bedziesz...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Myślisz, że takie tłumy by się zgłosiły...? No to wtedy porady będą darmo, ale miejsce w kolejce będzie kosztowało! Jak zajmiesz się kasowaniem (ja przecież nie będę miała czasu), to podzielimy się! Fotków daaaawno nie było, nawet nie wiadomo, co w Twoim lesie i w domu się zmieniłoooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.10.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 A bo Kochana, niewiele się zmieniło... Kupiłam kosiarę... posiałam trawsko, które rośnie sobie albo i nie.. Zimnawo się robi... jesień idzie ale pięknie jest w lesie Może się uda jakie fotki leśne porobić to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Oooo, to to to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 16.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ośka, zazimowałaś już? tak sobie czytam, że psy upodabniają się do właścicieli, no to chyba czas włos zapuścić ciężko będzie z tym na klacie jak tam jesień w ośkim lesie? u nas na polach ciągle drą się żurawie, odlatują chyba jak wojsko, w pododdziałach. Wiesz, ja Ci zazdraszczam, że hrabia taki wysoki w kłębie, założę się że po deszczu myjesz mu łapy do nadgarstków, nie to co moje psisko - szoruje całym (białym!) podwoziem po haszczach i ciągnie za sobą długi włos jak Roszpunka z wieży... echh, wolę lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Powoli przymierzam się do zimowania... W lesie Osiowym jest piknie, zwłaszcza jak słoneczko świeci i liście mienią się wszystkimi barwami Z czornym mam rzeczywiście lepiej, bo brudzi się jeno do łokci, no chyba, że postanowi wytarzać się w rozkopanej uprzednio własnołapnie ziemi... Żurawie wczoraj słyszałam jak japy darły, ani chybi nawoływały się do odlotu, bo dziś... cisza... Fajnie jest, jutro znów gościów mam, lubię takie zamieszanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.10.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 csiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... 100 lat ..... .... cichutkooooo Nigdy, ale to przenigdy i przenigdzie nie twierdziłem, że ze mnie nie jest piep....ony pod...dalacz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.10.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Zagrychę przyniosłem - ponoć Twój przysmak: http://static.galeria-kwiatow.com/duze/200906/kaczence-kwiaty_756.jpg STO LAT! i http://www.myfinepix.pl/sites/default/files/u359898/lostroznie_znak_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.10.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Co jest? Łurodziny?? 100 lat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts