DPS 18.11.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Eeee... Może na bagnach gdzieś jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Jak tam, Osiu, ogolonaś już dzisiaj? Chyba przestałąś śpiewać przy tej czynności, nic dzisiaj z rana nie słyszałam... A bo dziś siem nie goliłam... okrutniem padnięta po imprezie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 I u mnie cicho jakoś było, widocznie Osiczka żadnej imprezy dzisiaj nie miała ... Miała i to dłuuugą i wyczerpującą Z darciem ryja na 2 gitary A może zamknęła się w sobie,co nie daj boże... Siem zamknęłam na ranem Eeee... Może na bagnach gdzieś jest? Byłam w lesie ale do bagien nie miałam siły dojść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 to teraz pewnie chrypi jak duszona kura:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.11.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 to teraz pewnie chrypi jak duszona kura:rotfl: No nie powiem... aparat mowy nieco naruszony po zimnych napojach, fajkach i śpiewach... ale było super, więc odżałuję głosik Głosujcie na Menela;) Plizzzz http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fpoznan.naszemiasto.pl%2Fartykul%2Fgaleria%2F1610661%2Cwybieramy-najsympatyczniejszego-psa-w-poznaniu-glosuj-manolo-9-miesiecy%2Cgaleria%2C3845063%2Cid%2Ct%2Ctm%2Czid.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Głosujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Głosujemy! Dzieki Depsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.11.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 No nie powiem... aparat mowy nieco naruszony po zimnych napojach, fajkach i śpiewach... ale było super, więc odżałuję głosik Fiu fiu, to ja myślałem, że u Ciebie wszystkie imprezy spokerek - pitu pitu przy stole - a tu się okazuje, że normalnie jak u ludzi. ..., tylko jak my byliśmy to wyszliśmy na straszne niedojdy .. albo, co może gorsze, na .... savoir vivry przebrzydłe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Fiu fiu, to ja myślałem, że u Ciebie wszystkie imprezy spokerek - pitu pitu przy stole - a tu się okazuje, że normalnie jak u ludzi. ..., tylko jak my byliśmy to wyszliśmy na straszne niedojdy .. albo, co może gorsze, na .... savoir vivry przebrzydłe ..... Osoba nie marudzi... zawszeć możem to nadrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ktoś wideło robił będzie? Bo ja chętnie byłabym obejrzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ktoś wideło robił będzie? Bo ja chętnie byłabym obejrzała. Mam nadzieję, że nie... Bo bym siem musiała na drugi dzień wstydzić...zwłaszcza jeśli o darcie ryja chodzi, bo śpiewaniem w żaden sposób nazwać tego nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No ale jakie piorunujące wrażenie mógłby taki film zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 20.11.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 A ja myślę, że jakieś ukryte śpiewające talenta mogłyby się ujawnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ktoś wideło robił będzie? Bo ja chętnie byłabym obejrzała. Mam nadzieję, że nie... Bo bym siem musiała na drugi dzień wstydzić...zwłaszcza jeśli o darcie ryja chodzi, bo śpiewaniem w żaden sposób nazwać tego nie można... Hmmmmm ..... ja umiem, filmy kręcić. I to daje mi pewną przewagę ... to ja decyduję w czyją stronę obiektyw skierowany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 No ale jakie piorunujące wrażenie mógłby taki film zrobić! Ze wskazaniem na to właśnie... A ja myślę, że jakieś ukryte śpiewające talenta mogłyby się ujawnić. Tia... na pewno... Hmmmmm ..... ja umiem, filmy kręcić. I to daje mi pewną przewagę ... to ja decyduję w czyją stronę obiektyw skierowany .... TY KOcie, Ty mnie z nerw nie wyprowadzaj... Poczekaj jak Ci coś z balkonu trza będzie podać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.11.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Szantażystka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Osia no weź ten jęzor to Ci za bardzo wisi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.11.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Hmmmmm ..... ja umiem, filmy kręcić. I to daje mi pewną przewagę ... to ja decyduję w czyją stronę obiektyw skierowany .... To znaczy, że biografia Osia nam się szykuje? Kiedy premiera? Chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Zawczasu miejsce w pierwszym rzędzie bym chciała zarezerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.11.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dobra .. ja to nakręcę ... ale Wy się potem zrzucacie na lekarzy dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts