sipatka 26.11.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Sipatkowo też dziękuje za przemiłe nas przyjęcie w Osiowych włościach. Było przemiło, dom wiadomo - fajowski a pies echhhhhh pies nad piesy jest i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.11.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Osiu, bardzo dziękujemy za przemiłe przyjęcie. Było nam wszystkim niezmiernie miło. Dom przepiękny, właściciele cudowni, a Grey - przekochany I nam również Sipatkowo też dziękuje za przemiłe nas przyjęcie w Osiowych włościach. Było przemiło, dom wiadomo - fajowski a pies echhhhhh pies nad piesy jest i tyle. Zwłaszcza, jak na 2 łapskach stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Zwłaszcza, jak na 2 łapskach stanie... Wtedy to nawet Yetek jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 A tera coś z zupełnie inszej beczki: MAM ODBIÓR DOMU!!! Gratuluję! To podobno straszliwie złożona procedura jest ... Łapę Wielkiemu ściskam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.11.2012 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Gratuluję! To podobno straszliwie złożona procedura jest ... Łapę Wielkiemu ściskam!!! Wielki wyściskany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.11.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja również dołączam się do podziękowań za przemiłe spotkanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Gratuluję! To podobno straszliwie złożona procedura jest ... Myślę, że żaden z urzędników nie odwazyłby sie na wizję lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.11.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A teraz coś z zupełnie innej beczki: Wszystkim naszym gościom, dziękujemy za przybycie i sympatycznie spędzony czas Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie A teges, mogę się pod to podpinać? Bo niby byłem dwa razy ... co prawda miodu nie piłem, wina też nie, ale .. ALEEEEE .... NOOOooooo chyba, że o jakich innych gośćiów chodzi .. bardziej niedawniejszych .... to ja przepraszam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja również dołączam się do podziękowań za przemiłe spotkanie:) Myślę, że żaden z urzędników nie odwazyłby sie na wizję lokalną Sugerujesz, że by nie trafił... A teges, mogę się pod to podpinać? Bo niby byłem dwa razy ... co prawda miodu nie piłem, wina też nie, ale .. ALEEEEE .... NOOOooooo chyba, że o jakich innych gośćiów chodzi .. bardziej niedawniejszych .... to ja przepraszam ..... TY KOcie, znaczy nic nie jadłeś, nic nie piłeś... TY żaden KOt nie jezdeś, ino KOzucha KŁamczucha zarazo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Gratuluję! To podobno straszliwie złożona procedura jest ... Łapę Wielkiemu ściskam!!! a jakże trzeba poskakać po tarasie i na schodach opukać ściany i klangu posłuchać zajrzeć w komin w szafki pozaglądać czy wybiglowane są gacie okna pootwierać i pozamykać pojęczeć i poechać troszkę...... Kiedyś mój dziadek pobudował stodołę. Narysował na kartce jak ma wyglądać - najważniejsze żeby duża brama była, coby siano mogło na wozie wjechać i młocarnia. Potem ją zbudował z pomocą rodziny - bramę z desek zrobił - dach pokrył eternitem - prąd dociągnął (siłę) żeby sieczkarnia chodziła - i już. Żadnych projektów i projektantów - żadnych nadzorów, kierowników budowy - inspektorów nadzoru, dzienników budowy, uzgodnień, warunków zabudowy, odbiorów........ Stodoła stoi do dzisiaj, zmodernizowana, eternitu już nie ma........................ No ale to było dawno i to złe było. Nieeeeeeeeee............ To na pewno było złe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.11.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja również dołączam się do podziękowań za przemiłe spotkanie:) parapetówa była?????????? Nie zaprosili mnie!!!!!!!!!!!???????????????????????????? No żesz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.11.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 nie parapetówa tylko ŚWIĘTOWANIE ODBIORU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.11.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 parapetówa była?????????? Nie zaprosili mnie!!!!!!!!!!!???????????????????????????? No żesz!!!!!! Prezes, jaka parapetówa???Bez gorzołki...? nie parapetówa tylko ŚWIĘTOWANIE ODBIORU Właśnie Stodoła stoi do dzisiaj, zmodernizowana, eternitu już nie ma........................ No ale to było dawno i to złe było. Nieeeeeeeeee............ To na pewno było złe.... Na pewno... zobacz ilu wtedy było urzedników... po prostu za mało i nie mogli tak se po stodołach latać i oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.11.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 A teraz latają, patrzają i się zawala świat budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.11.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Sugerujesz, że by nie trafił... No tak, do sąsiada mógłby jeszcze... Niektórym niewiele brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.11.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Też dziękujemy za spotkanie. Mam nadzieję, że cały łOsiowy inwentarz odreagował już nasz nalot, no i... że wszyscy uczestnicy wycieczki nadal trwają w przekonaniu, że w konkursie na atrakcyjność Rydzyk nie ma szans z łOsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Yeti, inwentarz jest błyskawicznieregenerującysię Na szczęście zaraz mam nowy nalot i znów go zmęczą W niedzielę po południu będzie spał jak zabity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Kliknijcie proszę na Manolo... Klika się 5 razy Linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 siem głosuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts