bettka 07.07.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Czy ma ktos może taki u siebie albo na zdjęciu? Szukam inspiracji także w kwestii kominów, podpitki, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 07.07.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Jeśli interesuje Cię coś ciekawego i sensownego w temacie wolich oczek to polecam skontaktować się z ekspertem w tym temacie . Użytkownik docent56 mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 07.07.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Jak dla mnie dachówka RuppCeramiki, w karpiówkach najlepsza.Do antracytu fajnie wyglądają rynny tytancynkowe , np.Rheinzink.Okna np. Roto Designo R8 , poza parametrami i otwieraniem antracytowa obróbka:)Podbitka raczej ciemna , komin Terca ciemny grafit ale o gustach się nie dyskutuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 08.07.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 A elwacja jaka do tego? Widziałam całe elewacje klinkierowe, ale ja chciałabym pójść w kierunku złamanej bieli albo czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 09.07.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Dokładnie tak , też uważam że do antracytu na dachu biel i jej odcienie w elewacji fajnie się kąponują.Co do klinkieru to np. Roben ma w swojej ofercie klinkier biały w dwóch odcieniach , widziałem to gdzieś na elewacji i fajnie wyglądało pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dach expertarkadiusz 22.04.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 niedawno skonczyłem krycie wolich oczek wczym moge pomuc lub ewentualnie zrobienie wolego oczka:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.04.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Komin można wykonać na wiele sposobów w zależności od charakteru budynku. Można go obłożyć klinkierem (pełnym), płytką włóknocementową lub łupkiem czy płytką ceramiczną lub tynkować w kolorze elewacji. Natomiast "wole oczko" to albo klasyka albo forma nawiązująca kształtem do "wolego oczka". W przypadku gdy parametry będą drastycznie odbiegały od klasyki połączenie tej formy z połacią dachu zasadniczego będzie możliwe z zachowaniem linii kosza oczywiście najlepiej na nokach. Ważne też jest rozwiązanie czoła i okapu "wolego oczka". Na koniec pozostaje do wybrania rodzaj krycia: w "łuskę" lub w "koronkę". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts