syncmaster710v 07.07.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam wszystkich ponieważ to mój pierwszy post u was Wybraliśmy sobie taki projekt http://www.dobreprojekty.pl/lustrox.php?kod=w1912a i bardzo prosimy o opinie. Rodzina 2+2 , wejście od południa- odbicie lustrzane bo od strony garażu lecą druty. Zależy mi na spiżarce, garderobie i dodatkowym pokoju na dole. Tutaj niby wszystko to jest -zastanawiam się tylko czy te sypialnie na górze nie będą trochę małe? Ewentualnie proszę o podrzucenie linków do czegoś podobnego bo przejrzeliśmy już tysiące projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syncmaster710v 07.07.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ups nikt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hieronim12 19.07.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Sam ostantnio poszukuję projektu domu, co prawda ja szukam czegoś większego. Znalzłem projekt domu dom ergonomiczny.Jeśli chcecie większe pokoje do góry to napewno polecam to nad czym ja się zastanowiam, czyli projekt domu dom z okiennicami choć napewno wprowadzę minimalne zmiany.Co projektu który wybraliście, to pomyślcie jak sensownie umeblować taki pokój dzienny, który przecięty jest na pół wejściem z korytarza, dla mnie pater jest tu bardzo nie ustawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 19.07.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Bardzo fajny domek. Moim zdaniem parter właśnie bardzo ustawny. Jedyne czego brakuje, to miejsce na szafę w przedpokoju. Wybudowałam domek z tego samego biura (trochę większy w-49.12) więc mogę coś powiedzieć o pokojach na górze. Na planie jest podana powierzchnia użytkowa czyli od wys. 1.9m. Właśnie siedzę w takim pokoju 8.6 m i naprawdę nie jest malutki bo po podłodze ma ok 14m. Na plus jeszcze dużo pomieszczeń tzw. gospodarczych- spiżarka, garderoba, kotłownia- to się bardzo przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 04.01.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Witam Szanownych ForumowiczówPilnie poszukuję dla znajomej wszelkich informacji na temat budowy projektu W-19.12aSzukałam na forum, ale jakoś nie udało mi się znaleźć nikogo, kto buduje, wybudował ten dom.Proszę o pomoc w znalezieniu jakichkolwiek wiadomości o budowniczych, realizacjach W-19.12a Z góry bardzo dziękuję http://www.dobreprojekty.pl/projekt_w1912a.html Edytowane 4 Stycznia 2011 przez gosja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 05.01.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 delikatnie podnoszę tematpomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 06.02.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Poszukaj na forum w grupach budujących : Dobre projekty w 19.12 a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 06.02.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ja należę do tej grupy też, choć widzę, że jest ona już nieaktywna, ale wiele ciekawych informacji można tam znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 24.02.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ja należę do tej grupy też, choć widzę, że jest ona już nieaktywna, ale wiele ciekawych informacji można tam znaleźć dzięki Kathy fajnie, że przy okazji spotkałyśmy się w innym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts