anus1719507256 07.07.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam! Pierwsze zdjęcie przedstawia salon. Chce tam wstawić sofę, fotele, stolik, tv. I może coś jeszcze, bo jest tam dużo mniejca. Czy pasuje ciemno brązowy kolor? A może biały? Jaki kolor zasłon? I dywanu? Drugie zdjęcie to sypialnia. Ciemno brązowe meble mogą tu być? Z salonu do sypialni nie ma drzwi. Na parterze jest kuchnia i jadalnia z kominkiem. Proszę o jakieś propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 07.07.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 znalazłam coś takiego zerknij cała masa zestawień kolorystycznych może coś Cię natchniehttp://deccoria.pl/galeria,id,10993,2co do wyboru dywanu rady znajdziesz tutaj http://www.leroymerlin.pl/porady/dobor-koloru-dywanu-do-wnetrz,1161682175.html#etape7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 07.07.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 a jak wstawisz brązową kanapę to by wyglądało jakoś tak .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.07.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Kupiliście dom w takim stanie czy dopiero teraz skończyły się Wam pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.07.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) Może zatrudnij architekta wnętrz? Trudno, żeby tutejsze forum zaprojektowało Ci cały dom. No i kup pare czasopism wnętrzarskich, to może jakiś pomysł Ci przyjdzie do głowy.. Ja osobiście pomalowałabym na biało ten sufit na strychu. Dosłownie i w przenośni powala na kolana Uwielbiam drewno, ale nie w takich ilościach. Edytowane 7 Lipca 2010 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.07.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Zaczęłabym od pomalowania ścian i sufitu na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.07.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ja jeszcze zdarłabym to coś, co jest na ścianach na parterze, i obudowę komina Na podłodze są panele, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.07.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Tak naprawdę zdarłabym wszystko, co jest w tym domu, łącznie z podłogą... ale nie chciałam być okrutna . Typowe inwestorskie rozdęcie. W domu, jednym z wielu, które mam w moim portfolio domów wystawionych na sprzedaż i których nie mogę za "chiny ludowe" sprzedać.., nawet po obniżeniu ceny o 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 08.07.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 mi też pierwsze co się nasunęło to pomalowanie sufitu na biało, ale jak to się mówi nie to co ładne, ale to co się komu podoba mój dom jak już stanie to pewnie też nie będzie wszystkim się podobał, ale co tam będzie moim skrawkiem raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 08.07.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 (edytowane) Ja również zdarłabym wszystko. A jeśli nie, to pomalowałabym ściany na neutralny biały bądź jasny odcień szarości oraz zmieniła obudowę kominka Teraz wygląda jakby wszystko 'krzyczało' (hm, nie wiem czy to dobre określenie?) w domu. Za dużo tych wzorów. Dobierałabym wszystko bardzo stonowane i neutralne, bo podłoga sama w sobie dużo wnosi do wnętrza Ja u siebie tez mam wzorzystą podłogę ( i uważam, że to był błąd, choć jej wybór nie należał do mnie) i teraz wszystko co dodaje do wnętrz jest bardzo neutralne. Pozdrowienia i powodzenia w urządzaniu Edytowane 8 Lipca 2010 przez DoniaSuzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts