mrenias 07.07.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Zapraszamy do komentarzy naszego gniazdka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163363-Indywidualny-projekt-z-Antresol%C4%85-START-wiosna-2010-%29-prosimy-o-komentarze-%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witam:) Fajny projekt, a okolica jeszcze fajniejsza... Cudne widoki macie! Okno zawsze możesz podnieść o jedną cegłę do góry, ale nie wiem jak to będzie komponować się z resztą okien, chociaż one akurat za bardzo się nie zgrywały... Ale okno to pikuś w porównaniu z wejściem do garażu... Ten metr niżej to istotna zmiana w projekcie i w wyglądzie bryły domu. Nie wiem co na to architekt...? Ale jeśli ta zmiana była wyraźnie uzgodniona z wykonawcą, to ON ponosi pełną winę co za tym idzie odpowiedzialność... powinien naprawić co spaprał na własny koszt. Ja, nawet gdybym miała się dzielić pół na pół kosztami z wykonawcą, rozprułabym strop i podniosła wszystko... chyba? Życzę mniej komplikacji budowlanych w dalszej "drodze do domu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 30.07.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam! Śliczny macie domek.A wizulizacja przepiękna !!! Będę gorąco trzymac w kciuki i wpadac do Was.Zycze wytwałości w budowie wymarzonego domku.Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Oooo, nareszcie cos ruszylo. Bede sledzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrenias 05.08.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam! Śliczny macie domek.A wizulizacja przepiękna !!! Będę gorąco trzymac w kciuki i wpadac do Was.Zycze wytwałości w budowie wymarzonego domku.Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu A dziękujemy bardzo, a Wasza przebudowa to dla mnie jakaś masakra - tzn w pozytywnym tego słowa znaczeniu Oooo, nareszcie cos ruszylo. Bede sledzic. No tak ale na krótko, bo od wczoraj ekipa zniknęła - podobno coś im wypadło ważnego i ani śladu po ekipie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.01.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 śliczny dach. Jaki macie kąt nachylenia połaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.02.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witaj! Bardzo przyjemna 'stodola' Uwielbiam takie domy. Widze, ze chyba wszystkich dachowcow trzeba pilnowac, zeby porzadnie polozyli plaskie dachowki przy oknach polaciowych. U nas tez poprawiali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martzel 11.02.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Mrenias ... czy Ty przypadkiem nie masz czegoś wspólnego z Renault? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrenias 11.02.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Mrenias ... czy Ty przypadkiem nie masz czegoś wspólnego z Renault? HEHE blisko, blisko - mój brat jest fanem reno megane Oto jego autko: Ja, że to rodzinne siedzę już w hondzie CRX jakieś 10 lat A to Moja furka: Dla odmiany zapraszam do krótkiej historii tego autka http://www.honda-crx.info/forum/viewtopic.php?t=38298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martzel 11.02.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Tak myślałem, że to któryś z Was Ksywka ta sama, pies taki sam (no chyba że na fotce to Apis) i honda z Twoich fotek też znajoma z wspólnych sesji z Mreniasową meganką Pozdrów brata od klubowicza z Konina - bedzie wiedział o kogo chodzi I zapraszam do odwiedzenia mojego dziennika. P.S. Wasz domek fajnie się zapowiada. Będę śledził postępy. Nie zepsujcie tylko wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 28.02.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam dom zapowiada się SUPER ,będę tu zaglądala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrenias 05.04.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Jak już wspomniałem w dzienniku, mamy dylemat co do schodów, ostatni pomysł to coś takiego: http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/15/15/28/56/1515285662_1 Czyli drewniane z szybą, jest tu też ciekawie rozwiązana barierka Jak macie jakieś pomysły to możecie dawać Mamy już wizualizację łazienki, ale cholercia w wersji elektronicnzej mam stara wersje, wiec na razie jej nie pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.04.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Kurczę, widzialem perypetię Wasze z kominem i ściankami. Tragedia po prostu. Dobrze, że to działówki, tynkiem się wyrówna, a komina z daleka nie będzie widać. Ale facet nieźle poleciał po bandzie. Mam nadzieję, że już dalej budowanie pójdzie jak z płatka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrenias 07.04.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 a komina z daleka nie będzie widać. Ale facet nieźle poleciał po bandzie. Mam nadzieję, że już dalej budowanie pójdzie jak z płatka. Pozdrawiam. No też mam taką nadzieję, że już teraz będzie w miarę z górki Co do kominów, to są już nowe, więc teraz jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.12.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Witam sie i ja Domek wyglaa bardzo fajnie! Uwielbiam domy z antresolą, elewacja domku wyszła bardzo fajnie, pomysł powtórzenia czarnego sufitu nad ciemnymi płytkami bardzo dobry Mam pytanie.... co to za płytki imitujące kamień, które podświetliliście? Pozdrawiam serdeczie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrenias 09.03.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam sie i ja Domek wyglaa bardzo fajnie! Uwielbiam domy z antresolą, elewacja domku wyszła bardzo fajnie, pomysł powtórzenia czarnego sufitu nad ciemnymi płytkami bardzo dobry Mam pytanie.... co to za płytki imitujące kamień, które podświetliliście? Pozdrawiam serdeczie!!! Sorki za tak błyskawiczną odpowiedź Płytki są w castoramie przy kamieniach ozdobnych. Naprawdę robią ŁAŁ na wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts