Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dachówka szara/atracyt/łupek

nea

Recommended Posts

Tutaj kilka zdjęć meyer - holsena, kolega pokazywał na żywo płaska dachówkę w piano (płaska z meyer- holsena)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?95722-dach%C3%B3wka-MEYER-HOLSEN-poszukuje-opinii

Z tego co widzę interesują Cię dachówki płaskie - zajrzyj do dziennika glowac tam mają piękny dach z domino creatona w kolorze łupka.

Co do creatona i koloru łupa to musisz sobie wybrane modele dachówek w tym kolorze obejrzeć na żywo, bo on wypada zupełnie inaczej w różnych wzorach, np. futura i premion w kolorze łupka glazurowanego w ogóle nie są do siebie podobne.

W moim dzienniku na 2 stronie masz zdjęcia grafitowego glazurowanego meyer - holsena w dwóch wzorach.

myszonik wielkie dzięki za podpowiedź

hmnn jak to się stało że ja jeszcze do glowaca nie dotarłam :)

dach rzeczywiście piękny i jak jeszcze jesteście zadowoleni to najlepsza rekomendacja :)

Możesz mi zdradzić gdzie kupowaliście Creatona??

a tak poza tym widzę mnóstwo podobieństw ... ta sama firma od ogrodów, płytki vives, białe drzwi wewn... to zdecydowanie moje klimaty...

jeśli byłaby możliwość to proszę o info może być na priva jak przebiega współpraca z firmą od ogrodów i na ile wycenili zrobienie ogrodu