gayah83 08.07.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 witam serdeczniebuduje ktos moze czajke z projektu domow w stylu?wlasnie wystartowalismy z budowa i chcialabym poprosic o opinie lub realizacjez gory dziekuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo14 20.11.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 witam również w lipcu rozpocząłem budowę czajki z mtm stylu. jeśli chodzi o opinie to jestem zadowlony na jakim etapie jesteście? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gayah83 16.03.2011 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 witam również w lipcu rozpocząłem budowę czajki z mtm stylu. jeśli chodzi o opinie to jestem zadowlony na jakim etapie jesteście? pozdrawiam witam, dopiero teraz zauwazylam posta , my mamy stan surowy otwarty na razie, na wiosne planujemy przylacza, odwodnienie i okna. gdzie moglabym ogladnac Wasz? bo ze zdjecia profilowego slabo widac a widze ze domek juz stoi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuras82 03.07.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 witam zapraszam wszystkich budujacych ten projekt prosze o wasze opinie zmiany itp. Projekt mi i mojej zonie sie podoba bardzo ladny jest przestrzeny dom czekam na wasze wrazenia z budowy zmiany. Ps. czy jest mozliwosc do tego projektu dodanie garazu i wprowadzenie jakis zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts