aldechyd 08.07.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 witam jestem tu nowy i mam taki problem, miałem brudny panel grzewczy hotpoint ariston od kuchenki i popsikałem cilit bangiem i zapomniałem o tym po paru godzinach jak zauważyłem okazało sie ze ze tam gdzie było popsikane zostały białe plamy które za nic nie chcą się zetrzeć co mam z tym zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 08.07.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Jest taki proszek do płyt grzewczych "o-fix-c" właściwie to pył, bardzo skutecznie usuwa wszelaki syf i tylko nim czyszczę płytę, błyszczy się jak "psie jaja". wygląda tak:http://cgi.ebay.pl/2-Dosen-O-FIX-C-Reiniger-fur-Glaskeramik-Kochfelder-/350295525758 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldechyd 09.07.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 spróbować zawsze można ale martwi mnie to ze ten cilit mógł mi wyżreć tą stal nierdzewną z płyty grzewczej i stąd te plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts