lkrywko 08.07.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam, niedawno zakupiłem mieszkanie 68 metrow do remontu w Warszawie. Tak się złożyło, że w ostatniej chwili wycofała się firma, która miała podjąć się jego remontu. Obecnie jestem przez to w dość trudnej sytuacji, ponieważ mam bardzo mało czasu na remont. W związku z tym mam pytanie do czytelników muratora czy nie mógłby mi ktoś polecić dobrych fachowców z Warszawy, którzy potfarią dobrze pracować pod presją czasu i za przyzwoitą cenę? Informacje o mieszkaniu: - warszawa natolin, 68 metrów, rynek wtórny,- budowa kuchni i łazienki od podstaw,- instalacja wodno kanalizacyjna,- glazura, terakota- tynki,- podłoga,- instalacja elektryczna- gaz- start remontu - jak najszybciej. Z góry dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymon 10.07.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 witam jaki czas masz na remont?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lkrywko 11.07.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 ok 1,5 miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WRST 13.07.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Tel.22 224-29-70 Wrobest to firma projektowo-wykończeniowa, specjalizująca się w szeroko pojętych projektach i aranżacjach wnętrz. Jednocześnie nasza ekipa remontowo-budowlana zajmuje się profesjonalną realizacją projektów. Zapraszamy do współpracy! Więcej informacji na naszej stronie internetowej http://www.wrobest.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 13.07.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam, możemy zacząć nawet od jutra. Wypadło nam zlecenie i mamy wolny termin. Referencje, faktura, gwarancja 793 360 720 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffer 29.01.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Remonty warszawa - ta firma jest ekspresowa nie ujmując jakości, szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał VFR800 30.11.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Remont nie zawsze wiąże się z przyjemnościami, sam tego doznałem na własnej skórze.Zaczęło się całkiem dobrze Pan był rzetelny budził zaufanie ale już po kilku dniach okazało się że jest inaczej. Kradzież materiałów, nieznajomość fachu budowlanego i brak komunikacji zmusiły mnie do rezygnacji z jego usług. Urlop zawalony, remont mieszkania nadal w powijakach.Uratował mnie znajomy który dał mi namiary na fachowca sprawdzonego, solidnego, którego nie trzeba pilnować, wystarczy wpadać co kilka dni. Sam organizuje i dostarcza materiały i pomaga z wyborem farb. Powiem szczerze że jakość jak i fachowość Pana Radka przeszła moje oczekiwania, nie dość że dotrzymuje słowa to ma fajne rozwiązania techniczne, współpracuje z projektantką wnętrz. Nie było problemu z przerobieniem instalacji hydraulicznej czy gazowej, sufity podwieszane czy zmyślne zabudowy wykonane bardzo starannie z zachowaniem najdrobniejszych detali. Jednym słowem uratował mnie znajomy podsyłając link http://www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=81570 Żałuję tylko że tak późno go odkryłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowymarcin 02.12.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam, niedawno zakupiłem mieszkanie 68 metrow do remontu w Warszawie. Tak się złożyło, że w ostatniej chwili wycofała się firma, która miała podjąć się jego remontu. Obecnie jestem przez to w dość trudnej sytuacji, ponieważ mam bardzo mało czasu na remont. W związku z tym mam pytanie do czytelników muratora czy nie mógłby mi ktoś polecić dobrych fachowców z Warszawy, którzy potfarią dobrze pracować pod presją czasu i za przyzwoitą cenę? Informacje o mieszkaniu: - warszawa natolin, 68 metrów, rynek wtórny, - budowa kuchni i łazienki od podstaw, - instalacja wodno kanalizacyjna, - glazura, terakota - tynki, - podłoga, - instalacja elektryczna - gaz - start remontu - jak najszybciej. Z góry dziękuję za informacje. Polecam Pana Zdzisława Gałązke tel 506-447-232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawka111 14.11.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 zapraszamy do nas, robimy szybko i niedrogo http://bog-bud.pl/cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowymarcin 18.11.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Witam, niedawno zakupiłem mieszkanie 68 metrow do remontu w Warszawie. Tak się złożyło, że w ostatniej chwili wycofała się firma, która miała podjąć się jego remontu. Obecnie jestem przez to w dość trudnej sytuacji, ponieważ mam bardzo mało czasu na remont. W związku z tym mam pytanie do czytelników muratora czy nie mógłby mi ktoś polecić dobrych fachowców z Warszawy, którzy potfarią dobrze pracować pod presją czasu i za przyzwoitą cenę? Informacje o mieszkaniu: - warszawa natolin, 68 metrów, rynek wtórny, - budowa kuchni i łazienki od podstaw, - instalacja wodno kanalizacyjna, - glazura, terakota - tynki, - podłoga, - instalacja elektryczna - gaz - start remontu - jak najszybciej. Z góry dziękuję za informacje. tel do wykonawcy 530-725-115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts