Gość kapoczta 08.07.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Rozważam gipsar,cekol,ktb, którą najlepiej wybrać, gipsar ma chyba negatywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.07.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 śnieżka actyl-putz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 09.07.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 tak jak poprzednik śnieżka actyl-putz gotwa masa w wiaderku idealna na ostatnia warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 24.07.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Jazawsze robie dwie pierwsze warstwy szarym gipsem dolina nidy jest bardzo mocna i trwala a na to gladz akrylowa MasterMas. Czasem jak nie ma kasy to robie 3 warstwe rowniez Dolina nidy. Nie olecam Gipsaru, to straszny proch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolo63 25.07.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Wykończenie domu wykonuję samodzielnie . Całość prac rozciągeła się w czasie i dzięki temu miałem okazję testować kilka gładzi . Ostatnio opracowałem oszczędny ale skuteczny sposób . Pierwsze warstwy EURO-MIX następne Akryl putz start z worka . Na sufity i do ostatecznego wygłazenia to akryl putz z wiadra . Można jeszcze ten akryl z wiadra stosować do niwelowania tzw. mijanek po pacy .Wszystkie szlifowania robię przy oświetleniu bocznym szlifowanej powierzchni . W nowym domu tylko tak osiągniemy odpowiednią jakość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 25.07.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Przy tynkach gipsowych zdecydowałem się na acryl-putz śnieżki-ściany wyszły idealnie gladkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts