Agnieszka83 09.07.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witam serdecznie, poszukuję osób, które budowały lub są w trakcie budowy domu wg projektu Muratora Przemyślany M42:) my z mężem chcemy w tym roku "ruszyć" z budową, niestety nie mągę nawiązać kontaktu z osobami w naszej okolicy, które budowały ten domek:( czyżby nie było takich osób? chcielibyśmy zobaczyć jak wyglada w realu:) proszę o kontakty z Sandomierza,Tarnobrzega,Stalowej Woli, Rzeszowa i ich okolic. czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka83 20.07.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No i mam problem...., czyżby nikt nie budował w mojej okolicy Przemyslanego? wielka szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktusikm 21.07.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Ja tez zamierzam w tym roku zacząć budowę "przemyślanego" w wersji C. Miałam podobny problem jak Ty - zobaczyć w realu.......tez nie widziałam na forum nikogo z mojej okolicy.....problem rozwiązał się gdy oddaliśmy projekt do adaptacji.......nasz architekt podpowiedział nam w jakiej okolicy znaleźć nasz domek ( zn. podobny bo inny wariant) a dalej to już sami trafiliśmy....Może spróbujcie w taki sposób podpytać.........pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka83 22.07.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Hejka Kaktusikm:) dziękuję bardzo z podpowiedź może to będzie jekiś rozwiązanie:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts