Piterson69 09.07.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witam Mam takie małe pytanko...może ktoś z Was już miał podobny dylemat...Byłem w składzie budowlanym i sprzedawca zaproponował mi dachówkę Roben Monza Plus. Wszystko pięknie i nawet dobrze cenowo wychodzi, jednakże mój domek (Dom w winogronach z pracowni Archon) będzie mieć malutki dwuspadowy dach o powierzchni całkowitej 120 m2. Dom ma wymiary w przybliżeniu 8m x7m a dach w najszerszym miejscu będzie mieć 10m rozpiętości.. Pytanie... czy taka duża dachówka (ok. 464 mm x 304 mm) jest dobrym wyborem na taki dach?Czy może lepiej dopłacić i wziąć coś mniejszego ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterson69 12.07.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1331 19.07.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 na mniejszy daszek to polecałbym Bornholm Robena lub innej firmy byleby był mały format dachówki Eskowatej , droga jest ale ładnie wygląda, zresztą kwestia gustu i portfela Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 19.07.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 "czy taka duża dachówka (ok. 464 mm x 304 mm) jest dobrym wyborem na taki dach?" mi się podobają duże dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts