michalus 09.02.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Mam zamiar nabyc kociol jednofunkcyjny, z zamknieta komora spalania Saunier Duval Themaclassic F AS21E w zestawie z podgrzewaczem wody SDP100 plus inne doodatki stanowiace praktycznie calą kotlownie. Cena ok 4200zł brutto. Czytalem wszystkie posty o firmie na forum ktore w większosci są pozytywne. Malo jest wiadomosci o tym konkretnym modelu. Czy ktos go ma ?jakie sa o nim opinie?pozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogart 10.02.2004 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Człowieku odpuść sobie.Sprawdzałeś obsługe poza gwarancyjną.SD przeciez to teraz Vaillant (jedna grupa kapitałowa) zapłacisz za markę a nie za jakość. Liczy się koszt serwisu pogwarancyjnego i koszty elementów głównych np: wymiennika wtórego, czujnika przepływu itd...Ja zrezygnowałem z SD i zamontowałem Aristona. Takie same parametry wydajniosci wody ogrzewania i 1/2 ceny. Kogo stac na marke za którą nie idzie jakośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 12.02.2004 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 dzieki za opinie widac ze wszystko wiesz najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 j abardzo polecam ten kociołek ! pracuje w firmie gdzie jestesmy dystrybutorem tych kociołków i w naszym regionie ciesza sie dużym zainteresowaniem, sprzedajemy również viessmana i buderusa ! leczk SD ma jednak mała awaryjnośc i dobra cene a jeśli chodzi o części są duzo tańsze niz Viessmana i buderusa ! który jak dla mnie jest przereklamowany (to opinia naszego serwisanta). Thema clasic to chyba jeden z bardziej udanych kociołków SD POlecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 12.02.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 tak vaillant i sd to jedna grupa kapitałowa ale to tylko tyle są to oddzielne firm!dwie półki cenowe!oddzielne servisy itd junkesrs to też grupa kapitałowa boschajedyną firmą która nie jest grupą to viessmann - firma rodzinna jak sie nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 j abardzo polecam ten kociołek ! pracuje w firmie gdzie jestesmy dystrybutorem tych kociołków i w naszym regionie ciesza sie dużym zainteresowaniem, sprzedajemy również viessmana i buderusa ! leczk SD ma jednak mała awaryjnośc i dobra cene a jeśli chodzi o części są duzo tańsze niz Viessmana i buderusa ! który jak dla mnie jest przereklamowany (to opinia naszego serwisanta). Thema clasic to chyba jeden z bardziej udanych kociołków SD POlecam a co sądzisz o kociołku niedzwiedz 26 z zasobnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 13.02.2004 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 prosze o inne opinie na temat mojego kociołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts