Andzia84 13.09.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A dziękujemy, dziękujemy - w imieniu swoim i Kubusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 30.09.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dobry dzień Jak mały Kubuś? I jak budowa? Prace zapewne postępują. Nie wiem, jak inni podglądacze Waszych zmagań, ale ja czekam na nowe zdjęcia Pozdrowienia dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia2299 07.10.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 witam wszystkich na forum właśnie kupiliśmy projekt południowa ruszamy na wiosnę 2012 bo jeszcze czekamy na pozwolenie na budowę mam pytanko czy jest ktoś kto buduje się w okolicy śląska i ile wyniósł Was stan surowy zamknięty i co w tym macie zrobione pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 07.10.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Dobry dzień Jak mały Kubuś? I jak budowa? Prace zapewne postępują. Nie wiem, jak inni podglądacze Waszych zmagań, ale ja czekam na nowe zdjęcia Pozdrowienia dla Was Cześć Asti Kubuś to jest istna perełeczka-w nocy pięknie śpi - budzi się tylko dwa razy, w dzień więcej je, ale też śpi, tylko po południu się kokosi Okres wzdęć i małych koleczek mamy już chyba za sobą i generalnie teraz jest super A minki robi boskie-mogłabym patrzeć na niego godzinami...i godzinami o nim gadać..heh...to może aby nie zanudzać wkleję tutaj swojego bąbla: http://desmond.imageshack.us/Himg834/scaled.php?server=834&filename=img2464l.jpg&res=medium A co do budowy to teraz trochę stanęła w miejscu bo tylko Piotrek tam działa. Co prawda góra jest już skończona, ale poza łóżkiem nie mamy tam mebli. Coś tam jednak wkleję - nie za ciekawej co prawda jakości, bo przesyłane komórką...no ale zawsze. A za tydzień już się tam z Kubusiem przeprowadzimy Prąd, ciepła woda i gaz już jest więc co nam więcej do szczęścia potrzeba Część mebelków zamówiłam przez allegro więc mam nadzieję, że niedługo przyjdą i zrobię sobie przewijak na komodzie...bo póki co-to chyba najważniejszy mebelek skonstruowany na komodzie moich rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 07.10.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 witam wszystkich na forum właśnie kupiliśmy projekt południowa ruszamy na wiosnę 2012 bo jeszcze czekamy na pozwolenie na budowę mam pytanko czy jest ktoś kto buduje się w okolicy śląska i ile wyniósł Was stan surowy zamknięty i co w tym macie zrobione pozdrawiam Hej renia, witam Cię serdecznie w moim wątku. Co do kosztów-zerknij w mój dziennik-tam wszystko jest opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 07.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Hej Andzia, Bardzo ładne barierki, proste i estetyczne. To nasza alternatywa jeśli stolarz nie da rady z krzyżowymi. Ich cena też (jak na dębowe) niska. Pomysł z metalowymi rurkami jest rewelacyjny - jeszcze dziś sprzedam go mojemu Marcinowi Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia2299 09.10.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 ANDZIA 84 przeczytałam cały twój dziennik , ja wiem że wszystko wyjdzie w trakcie prac , ale warto sobie poczytać ma się jakieś wyobrażenie o tym ja to będzie wyglądało wewnątrz , jest dużo fajnych zmian na które zwrócę uwagę jak będą budować nasz domek , super że już masz to wszystko za sobą , jeszcze zastanawiamy się jakie zrobić ogrzewanie , mąż pracuje na kopalni dostaje węgiel , znajomi mają gaz ale już się z niego wycofują także na tą chwilę jeszcze nie podjeliśmy decyzji i dużo zdrówka dla maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia84 14.11.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wróciłam, wróciłam Internet założyłam i fotki wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia2299 16.11.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 NO Andzia super macie urządzone gniazdko dzięki za info my jesteśmy na etapie odwiedzania hurtowni budowlanych czysta masakra ale dajemy radę pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 12.01.2012 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam serdecznie.Skonczylam czytac dziennik i weszlam w komentarze aby P O G R A T U L O W A C wybudowanego baaardzo szybko i urzadzonego z gustem domku a takze Nowego Czlonka Rodziny Kubusia jest sliczny i wydaje mi sie, ze jest odbiciem Mamusi? (widzialam Twoje zdjatko w dzienniku).Powodzenia zycze oraz milego bezproblemowego (tfu, tfu na zly urok) zamieszkania w domku a takze zadowolenia z kazdego mijajacego dnia i duzo radosci w wychowywaniu Kubusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 25.10.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Wróciłam, wróciłam Internet założyłam i fotki wkleiłam Witaj, Aniu- gratulacje i spełnienia marzeń. Cieszę się, że przypadkiem-odnalazłam cd Twoich starań. Pozdrawiam Kubusia, pokaż Go- zapewne już ostro psoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts