Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Południowa-czyli domek Ani i Piotrka

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich na forum właśnie kupiliśmy projekt południowa ruszamy na wiosnę 2012 bo jeszcze czekamy na pozwolenie na budowę mam pytanko czy jest ktoś kto buduje się w okolicy śląska i ile wyniósł Was stan surowy zamknięty i co w tym macie zrobione pozdrawiam

Dobry dzień :)

Jak mały Kubuś? I jak budowa? Prace zapewne postępują.

Nie wiem, jak inni podglądacze Waszych zmagań, ale ja czekam na nowe zdjęcia :D

Pozdrowienia dla Was :)

Cześć Asti

Kubuś to jest istna perełeczka-w nocy pięknie śpi - budzi się tylko dwa razy, w dzień więcej je, ale też śpi, tylko po południu się kokosi :) Okres wzdęć i małych koleczek mamy już chyba za sobą i generalnie teraz jest super :) A minki robi boskie-mogłabym patrzeć na niego godzinami...i godzinami o nim gadać..heh...to może aby nie zanudzać wkleję tutaj swojego bąbla:

http://desmond.imageshack.us/Himg834/scaled.php?server=834&filename=img2464l.jpg&res=medium

A co do budowy to teraz trochę stanęła w miejscu bo tylko Piotrek tam działa. Co prawda góra jest już skończona, ale poza łóżkiem nie mamy tam mebli. Coś tam jednak wkleję - nie za ciekawej co prawda jakości, bo przesyłane komórką...no ale zawsze.

A za tydzień już się tam z Kubusiem przeprowadzimy :) Prąd, ciepła woda i gaz już jest więc co nam więcej do szczęścia potrzeba :) Część mebelków zamówiłam przez allegro więc mam nadzieję, że niedługo przyjdą i zrobię sobie przewijak na komodzie...bo póki co-to chyba najważniejszy mebelek skonstruowany na komodzie moich rodziców ;)

witam wszystkich na forum właśnie kupiliśmy projekt południowa ruszamy na wiosnę 2012 bo jeszcze czekamy na pozwolenie na budowę mam pytanko czy jest ktoś kto buduje się w okolicy śląska i ile wyniósł Was stan surowy zamknięty i co w tym macie zrobione pozdrawiam

Hej renia, witam Cię serdecznie w moim wątku. Co do kosztów-zerknij w mój dziennik-tam wszystko jest opisane :)

ANDZIA 84 przeczytałam cały twój dziennik , ja wiem że wszystko wyjdzie w trakcie prac , ale warto sobie poczytać ma się jakieś wyobrażenie o tym ja to będzie wyglądało wewnątrz , jest dużo fajnych zmian na które zwrócę uwagę jak będą budować nasz domek , super że już masz to wszystko za sobą , jeszcze zastanawiamy się jakie zrobić ogrzewanie , mąż pracuje na kopalni dostaje węgiel , znajomi mają gaz ale już się z niego wycofują także na tą chwilę jeszcze nie podjeliśmy decyzji i dużo zdrówka dla maleństwa

• 1 month później...
  • 1 month później...

Witam serdecznie.

Skonczylam czytac dziennik i weszlam w komentarze aby P O G R A T U L O W A C wybudowanego baaardzo szybko i urzadzonego z gustem domku a takze Nowego Czlonka Rodziny Kubusia jest sliczny i wydaje mi sie, ze jest odbiciem Mamusi? (widzialam Twoje zdjatko w dzienniku).

Powodzenia zycze oraz milego bezproblemowego (tfu, tfu na zly urok) zamieszkania w domku a takze zadowolenia z kazdego mijajacego dnia i duzo radosci w wychowywaniu Kubusia.

• 9 months później...