TMK 10.07.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 cześć Trochę szukałem po forum, trochę googlałem w necie i nie mogę trafić na strony z projektami mebli. Projekty do zrobienia z rozrysowanymi i z wymiarowanymi poszczególnymi elementami. Przez ostatnie dni majstrowałem szafkę pod umywalkę 80cm i w miarę udała się. W najbliższym czasie chciałbym zrobić biurko, parę regałów na poddasze etc. Wspomniana szafka zajęła mi najwięcej czasu na rozrysowaniu wszystkiego. Łatwiej byłoby zrobić bądź zmodyfikować gotowca. Czyli ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ostatnie "dzieło" http://img6.imageshack.us/img6/6229/m291.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 11.07.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 pro100 możesz w nim zwymiarować poszczególne szafki a kopie zrobic poprzez zeskanowanie pulpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.07.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Wymiarować mogę w dowolnym programie typu cad, czy na kartce. Szukam gotowych projektów (nie wizualizacji) wraz z wymiarami poszczególnych elementów. pro100 ma taką bazę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 12.07.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Szukam gotowych projektów (nie wizualizacji) wraz z wymiarami poszczególnych elementów. pro100 ma taką bazę? Tak, PRO100 ma bibliotekę gotowych szafek, możesz podejrzeć każdy szczegół. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts