obeliksss 11.07.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witam:) Czy ktoś zdecydował się na ten projekt?buduje go lub ewentualnie widział jego realizację? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 11.07.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Wkleje linka zeby bylo latwiej.http://www.z500.pl/projekt/z69.htmlProsty domek, mysle, ze niedrogi w budowie, fajnie oddzielona czesc dzienna od prywatnej. Tez jestem ciekawa czy ktos go zbudowal.Jedyna rzecza, ktora mi sie w nim nie podoba to wc w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obeliksss 12.07.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Powiem szczerze że nie zwróciliśmy z mężem uwagi na "łazienkę w salonie" faktycznie dziwnie to wygląda można by z niej zrezygnować i zrobić tam pomieszczenie gosp.lub garderobę ,ale czy jedna łazienka dla 4-os. rodziny zda egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 12.07.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Moim zdaniem osobne WC jest bardzo przydatne - nie chcialabym zeby goscie wedrowali za kazdym razem do czesci prywatnej. W tym domu chyba nie widac innego racjonalnego miejsca na to wc. Trzebaby go bylo porzadnie wytlumic jakas welna. Szukalam w necie realizacji tego projektu ale nic nie znalazlam, a szukam wlasnie prostej parterowki z czterospadowym dachem. Gdyby nie ten mankament zdecydowalabym sie na ten dom, ale w tej sytuacji to nie wiem. Dobrzeby bylo gdyby wypowiedzial sie jakis mieszkaniec czy to jest uciazliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 12.07.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Myslalam, myslalam i wymyslilam - cale pomieszczenie mozna przesunac w lewo licujac ze sciana salonu i zamienic miejscami wc i umywalke. Bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obeliksss 12.07.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Licując te pomieszczenie obawiamy się ,że mocno zmniejszy się korytarz i będzie to bardzo utrudniało komunikacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 12.07.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 (edytowane) Ten projekt wlasnie objal prowadzenie w naszej klasyfikacji Po przesunieciu wc w lewo zostaje malo korytarza w czesci prywatnej, ale my kosztem tego pokoju 16 metrowego zrobilibysmy mala garderobe z dostepem z tego frontowego pokoju. Korytarz metrazowo pozostaje taki sam. Edytowane 12 Lipca 2010 przez rania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obeliksss 14.07.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Jednak z licujemy tą ścianę ,bedzie dobrze w sumie to tylko korytarz ,a strefa dzienna jest ważniejsza tam spędzamy najwięcej czasu ,fundamenty już będą pod koniec tygodnia ,więc jeszcze trochę i będziesz mogla go zobaczyć w realu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 14.07.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Myslalam, ze jestescie dopiero na etapie wyboru projektu. Jak to fajnie, ze juz go budujecie. My na 99% bierzemy ten projekt. Mamy jedynie problem z ustawieniem go na dzialce. Chyba bedzie stal bokiem, bo mamy wejscie od zachodu. Gdyby stal przodem musielibysmy dorobic okna na bocznej scianie salonu, bo tam bedzie poludnie.Robiliscie jakies zmiany w projekcie?Mam nadzieje, ze wstawicie tu zdjecia z postepow prac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obeliksss 14.07.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 My właśnie dorobiliśmy tam okna miedzy kuchnia a salonem 2x - 50x180 będa obok siebie bo ja chcę tam postawić stół i jedząc patrzeć sobie własnie przez te okna:) zdjęcia wstawię jak tylko fundament będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka419 18.07.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam my też jesteśmy zdecydowani na budowe domku z69 ale technologiąszkieletową.W obecnej chwili jestesmy na etapie przepisywania działki a potem sie zacznie.czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obeliksss 18.07.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Za tydzień wchodzi ekipa ,więc jak tylko będzie juz co pokazać to wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FAN 31.08.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 ja się zdecydowałem. Ten projekt jest tym który kupimy i do roboty.rania. szczerze nie wiem o co cho w Twoim poscie.Ten projekt wlasnie objal prowadzenie w naszej klasyfikacji Po przesunieciu wc w lewo zostaje malo korytarza w czesci prywatnej, ale my kosztem tego pokoju 16 metrowego zrobilibysmy mala garderobe z dostepem z tego frontowego pokoju. Korytarz metrazowo pozostaje taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 01.09.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 FAN, chodziło mi o to, ze po wyodrebnieniu garderoby korytarz niestety stanie sie troche wiekszy w czesci prywatnej.Gdy jednak wc przesunie sie w lewo korytarz ten znow stanie sie mniejszy (po co taki duzy korytarz - przynajmniej salon bedzie wiekszy) Nie wiem czy o to Ci chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FAN 01.09.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 kosztem tego pokoju 16 metrowego zrobilibysmy mala garderobe z dostepem z tego frontowego pokoju. Tego nie kum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obeliksss 16.09.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 (edytowane) Witam,wieczorem wrzucę zdjecia z budowy ,już z więżbą dachową http://images43.fotosik.pl/346/5e2305f120218042med.jpg http://images39.fotosik.pl/342/ff31d3d3ddb4d18cmed.jpg Edytowane 28 Września 2010 przez obeliksss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obeliksss 17.09.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 obiecane zdjęcia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FAN 20.09.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 z czego budujecie jestem na etapie wyboru materiału. również z69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FAN 20.09.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 i dlaczego ten a nie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obeliksss 02.10.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witam! Ściany zew, z Ytong'a 36,5 ( niski współczynnik przenikania ciepła) dodatkowo ocieplimy wełną (20 cm) , więzary wykonała nam firma w systemie MiTec tak jak w projekcie , dojedzie pełne deskowanie + pokrycie z papy i blacha na rąbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts