Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moim zdaniem osobne WC jest bardzo przydatne - nie chcialabym zeby goscie wedrowali za kazdym razem do czesci prywatnej. W tym domu chyba nie widac innego racjonalnego miejsca na to wc. Trzebaby go bylo porzadnie wytlumic jakas welna. Szukalam w necie realizacji tego projektu ale nic nie znalazlam, a szukam wlasnie prostej parterowki z czterospadowym dachem. Gdyby nie ten mankament zdecydowalabym sie na ten dom, ale w tej sytuacji to nie wiem. Dobrzeby bylo gdyby wypowiedzial sie jakis mieszkaniec czy to jest uciazliwe.

Ten projekt wlasnie objal prowadzenie w naszej klasyfikacji :-)

Po przesunieciu wc w lewo zostaje malo korytarza w czesci prywatnej, ale my kosztem tego pokoju 16 metrowego zrobilibysmy mala garderobe z dostepem z tego frontowego pokoju. Korytarz metrazowo pozostaje taki sam.

Edytowane przez rania

Myslalam, ze jestescie dopiero na etapie wyboru projektu. Jak to fajnie, ze juz go budujecie. My na 99% bierzemy ten projekt. Mamy jedynie problem z ustawieniem go na dzialce. Chyba bedzie stal bokiem, bo mamy wejscie od zachodu. Gdyby stal przodem musielibysmy dorobic okna na bocznej scianie salonu, bo tam bedzie poludnie.

Robiliscie jakies zmiany w projekcie?

Mam nadzieje, ze wstawicie tu zdjecia z postepow prac!

• 1 month później...

ja się zdecydowałem. Ten projekt jest tym który kupimy i do roboty.

rania. szczerze nie wiem o co cho w Twoim poscie.Ten projekt wlasnie objal prowadzenie w naszej klasyfikacji

Po przesunieciu wc w lewo zostaje malo korytarza w czesci prywatnej, ale my kosztem tego pokoju 16 metrowego zrobilibysmy mala garderobe z dostepem z tego frontowego pokoju. Korytarz metrazowo pozostaje taki sam.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...