Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witamy po dłuższej nieobecności. Pogoda jednak nie sprzyja budującym. U nas "troszkę" zewnętrznych zmian - pojawiły się okna, tymczasowe drzwi oraz instalacja alarmowa. :rolleyes: Jak mogą zauważyć wytrawni obserwatorzy ściśle trzymamy się oryginalnej wizualizacji domku - taki nam się w końcu spodobał i taki będzie :)

[ATTACH=CONFIG]180140[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180141[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180142[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180143[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180144[/ATTACH]

pozdrawiamy

Jola i Tomek

I jeszcze froncik :rolleyes:

2013-03-09 14.56.49_1132x849.jpg

pozdrawiamy

Jola i Tomek

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas trwają prace wykończeniowe.

Obecnie kończymy układać płytki w łazience, pewnie udało by się nam wczoraj skończyć ale zabrakło mozaiki i mammy mały przestój...

później fugowanie, zabudowa wanny itd... biorąc pod uwagę że urlop się skończył to teraz wieczorami będzie sporo zabawy....

W miedzy czasie ułożyłem panele w w sypialniach...

tak to wygląda:

2013-04-08 21.17.40.jpg2013-04-08 21.17.52.jpg2013-04-08 21.18.56.jpg2013-04-08 21.19.28.jpg2013-04-08 21.19.48.jpg

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...

DSC_0503.jpg

DSC_0504.jpg

DSC_0505.jpg

DSC_0506.jpg

DSC_0507.jpg

Tak wygląda nasza elewacja na dzień dzisiejszy, układam ją sam gdyż kiedyś pracowałem w wykończeniach wnętrz i elewacjach więc coś tam pamiętam, nie mogę się wstydzić wykonanej pracy więc jakby ktoś reflektował to mogę mu zrobić ocieplenie :p Pozostały mi jeszcze od wykończenia miejsca nad oknami i montaż parapetów, które będą dopiero w piątek bo producent się trochę ociąga, później narożniki,zatapianie siatki i tak na razie zostanie, wszystko zrobię sam. Ten stan który na zdjęciach to układałem od wtorku przez cztery godziny, w środę 3 godziny, czwartek 3 godziny, piątek 2 godziny, sobota 10 godzin, poniedziałek 3 godziny, dziś 3 godziny. Idę jak burza :)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...

Powodzenia życzę, ja dłubie środek i dłubie i dłubie.... pracuje sam więc idzie to bardzo powoli, stan na dziś to powieszony stelaż pod sufit, ułożona wełna Schwenk, 3 x 10 cm, podklejona folia i teraz pozostaje walka z płytami. Podnośnik płyt kupiony, płyty przyjechały dzisiaj więc od jutra jazda.

Oto moje dzieło wykonane własnoręcznie.

DSC_0553.jpgDSC_0554.jpgDSC_0557.jpgDSC_0558.jpgDSC_0563.jpg

Edytowane przez irasos

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...