mercedres 11.07.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 (edytowane) Witam. Jako że mam remont w domu a dodatkowo podczas mojej nieobecności zostały ułożone płytki i odczyszczona podłoga- jaki kolor mebli polecacie pod taką podłogę i płytki? Kuchenka taka jaka stoi zostaje. Tylko blat z białego na brąz będzie przemalowany. Ogólnie myślałem o wenge, chromowanych uchwytach i aluminiowych ramkach zamiast standardowych drzwiczek w górnych szafkach. Tylko nie mam pewności czy to wszystko spasuje. Edytowane 11 Lipca 2010 przez mercedres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdytaJ 11.07.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Jesli blat bedzie brazowy, to meble dalabym biale. Tylko nie nowoczesne i z polyskiem, a w klimacie Ikeowskiego lidingo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.07.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 (edytowane) Wenge i chrom do tej podłogi? Czy podłoga jest drewniana i można by rozważyć lekką modyfikację jej wybarwienia? Jakiego koloru masz drzwi (o ile są)? Edytowane 11 Lipca 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.07.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 (edytowane) Jak zwykle u mnie - prowokacyjna wyklejanka (frezowanie jest przypadkowe) Przynajmniej jedno Twoje zdjęcie przekłamuje kolor płytek - jaki jest w rzeczywistości? Najlepiej podeślij link do producenta. Piąte okienko zostawiam puste, bo... (poniżej będzie cd.) http://lh5.ggpht.com/_wZ1e9a6Ylqc/TDneKjGZBiI/AAAAAAAADTc/bxiSM2BgDIU/s640/kuchnia.jpg cd. - rozważyłabym wstawienie lakierowanych na matowo szarych mebli - kolory do uzgodnienia z podłogą, ale sugerując się zdjeciami, typowałabym: 7003, 7032, 7034, 7044. http://www.kolembar.de/ral-color-table-Dateien/page_webeditor_305_1193669761.JPG Edytowane 11 Lipca 2010 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.07.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Jak zawsze popieram Joliskę chrom i wenge z tymi płytkami to będzie totalny odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts