malgos_se 11.07.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Proszę o pomoc w ustaleniu ozdobnych kółek plastikowych z plastiku w kolorze zielonym ... co to może być i gdzie to dostać ???? Dziekuje z góry za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.07.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Zielone grochy??? Zdjęcie jest tak małe, że trudno powiedzieć nawet, jak to jest zrobione Na moje oko równie dobrze może to być cerata, jak i pojedyncze kółka wycięte np.z pleksi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos_se 12.07.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Tak dokładnie chodzi o te zielone kółka. Widziałam to na żywo wygląda super. Są to właśnie kółka wyciete z cienkiego plexi , pół-przeźroczyste i zamocowane na łańcuszkach. Tylko pytanie gdzie kupic takie cudo lub chociaż same kółka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.07.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Wygooglaj sobie "cięcie pleksi". Mam inne wyobrażenie cudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 20.07.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 wytnij wyzynarką koła z plexi i połacz ładnymi ogniwami z łańcuszka ( kupisz je na metry) i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts