bbiskup1 12.07.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam wszystkich.To mój pierwszy post i jeśli założyłem go w nieodpowiednim miejscu to przepraszam.Zastanawiamy się z żoną nad zamianą mieszkania na coś z kawałkiem ogródka. W naszej mieścinie jest developer który buduje domki.Tutaj link:http://www.smigielski.net.pl/index.php?p=7 Mam kilka pytań:- co myślicie o materiałach z jakich są zbudowane te domy?- co myślicie o cenie?- jakieś uwagi co do projektów?- na co zwrócić uwagę? Dodam, że interesuje mnie podstawowa wersja a resztę wykończę w systemie gospodarczym. Ile mniej więcej musielibyśmy liczyć na wykończenie? Z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.07.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 konstrukcja ścian zewnętrznych - Ytong - grubości 36,5 jeśli tak jest, to dom jest nie do odebrania bez doklejenia izolacji na ścianę. (minimalne U = 0,3) Czyli do zrobienia równiez elewacja. A to sa dodatkowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbiskup1 13.07.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Dzięki. A co myślicie o materiałach użytych do budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts