justyna1987b 12.07.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 (edytowane) Witam Serdecznie Mam mały problem. Dostałam polecenie od szefa aby zamówić blaszki klamry do szycia posadzki. Problem w tym że nikt nie ma pojęcia jak ten przedmiot nazywa się profesjonalnie i gdzie można go zamówić . Blaszka jest falowana ma ok 7 cm długości a szerokość to pół centymetra. Bardzo proszę o pomoc . Dziękuje i Pozdrawiam Justyna1987b Edytowane 12 Lipca 2010 przez justyna1987b Zmiana tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 12.07.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam Serdecznie Mam mały problem. Dostałam polecenie od szefa aby zamówić blaszki klamry do szycia posadzki. Problem w tym że nikt nie ma pojęcia jak ten przedmiot nazywa się profesjonalnie i gdzie można go zamówić . Blaszka jest falowana ma ok 7 cm długości a szerokość to pół centymetra. Bardzo proszę o pomoc . Dziękuje i Pozdrawiam Justyna1987b Samych blaszek prawdopodobnie nie dostaniesz. Możesz je otrzymać wraz z epoksydem do łączenia spękań. Firma Uzin -Polska ma coś takiego. Spróbuj w Westermann Fussbodentechnik lub Janser - Polska , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts