lelelek 14.10.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Jaka reklama taki efekt.Od wczoraj na forum pojawiają się posty o P....d. Można przeczytać ze kupiła tam ogrodzenie mama a w innym mąż no i oczywiście ogrodzenie super i wszystko na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 15.10.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Jaka reklama taki efekt. Od wczoraj na forum pojawiają się posty o P....d. Można przeczytać ze kupiła tam ogrodzenie mama a w innym mąż no i oczywiście ogrodzenie super i wszystko na czas. obroty spadają to co się dziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 15.10.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 (edytowane) wojtas - ja jednak będę sie upierał. Są dwie zalety: $ + nowy model co 5/10 lat boski tekst ,czyli tanio i mozna zadawac szyku przed sasiadami,ze stac nas na najnowszy model warte zamiesczenia an wiocha.pl Edytowane 15 Października 2012 przez gumis107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 16.10.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 gumiś107 - a może - disco polo przy płocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu12 22.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Odswiezam temat. Jak wygladaja doswiadczenia z tanimi panelami po latach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 22.10.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Przemyślałem ten temat. Zapuszczasz bluszcz albo inne pnącze i nie ma znaczenia jak drogi masz płot:) Pozdrawiam Igor Blechert - nazwisko zakazane przez pewien czas, obecnie jest przywrócone przez FM - łaskawie moja profesja - zakazana przez FM - dozwolona tu na FM od 1230 zł brutto - w google za darmo moja www - zakazana przez FM - dozwolona tu na FM od 1230 zł brutto - w google za darmo Życie prowadzi do absurdów. Jak za komuny. "Alternatywy 4" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts