pepejeans 26.02.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 intrygująca ta zielona podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.02.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Odważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 28.02.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 (edytowane) intrygująca ta zielona podłoga Mam nadzieje, ze rownie intrygujaca bedzie gotowa calosc. W zalozeniu mialo byc cos troche innego od obecnie panujacych trendow w kolorystyce:) Zobaczymy jak wyjdzie:) Odważnie Nie ma co sie bac kolorow:) Przelammy standardy! W dalszym ciagu czekamy na zielone dekory i to nam troche opoznia prace:( Podobno beda teraz w srode. No mam nadzieje! Dzis jest juz 3 tygodnie od zamowienia! A mialo byc max 48h!!! Taaaaaa jasneeeeee!!!!!! Grrrrr...... W zwiazku z barkiem zielonych dekorow Marki zrobili scianke w malym wucetku. Niezle przy tym nakleli bo byly 4 okragle otwory do wyciecia co nie bylo podobno ani latwe ani przyjemne:) Tym bardziej, ze kupilismy tylko 8 tych dekorow nie bylo wiec miejsca na pomylke... A efekt wyglada tak: http://img62.imageshack.us/img62/3545/75732267.jpg http://img834.imageshack.us/img834/5786/31427093.jpg http://img101.imageshack.us/img101/4263/26950835.jpg http://img707.imageshack.us/img707/8590/36306674.jpg http://img30.imageshack.us/img30/2966/60497847.jpg Aaa i wlasnie zauwazylem, ze przekroczylismy 10.000 wyswietlen! Dzieki!! Edytowane 28 Lutego 2011 przez rafaal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 28.02.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 patrzymy patrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wcale się kolorów nie boję, u mnie to dopiero jest kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 01.03.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Wcale się kolorów nie boję, u mnie to dopiero jest kolorowo Bardzo fajnie jest u Ciebie - przyznaje, ze nie dalem rady przebrnac przez caly Twoj watek ale to co widzialem bardzo mi sie podobalo:) A u nas tymczasem plytki klada sie dalej... Na gorze: http://img24.imageshack.us/img24/3269/25454215.jpg http://img824.imageshack.us/img824/4816/56037928.jpg I na dole: http://img220.imageshack.us/img220/6378/39983511.jpg http://img708.imageshack.us/img708/6204/25698069.jpg Na dole troszke Marek "spierniczyl" ale ciiiiiiiii moze nikt nie zobaczy co nam sie nie podoba:( hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.03.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 oooo Rafaal no nareszcie!! Czekam razem z wami na te zielone babelki i oczywiscie kibicuje w postepach Sama wiem jak cieszy chocby jeden kafel wiecej w lazience przyklejony. Kolor zielony bardzo zywy przynajmniej na zdjeciach - tez mam zielone kafle w lazience gornej tylko nie tak intensywne Czekam na postepy !! Grajmy w zielone Co zostalo spierniczone w dolnej lazience, bo patrzec i sie dopatrzec nie moge? oprocz tego ze pasek dekoru nie wyszedl rowno z zabudowa geberitu..ale tak chyba mialo byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.03.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No no... Gratuluję postępów. Ja też czekam na bąbelki. Ciekawa jestem strasznie tej zielonej łazienki. A no i jeszcze gratuluję ekipy, dzięki której mozna wykańczać mieszkanie na odległość. Ja jakbym tak swoich zostawiła, to by do lata w moim mieszkaniu bytowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 01.03.2011 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Co zostalo spierniczone w dolnej lazience, bo patrzec i sie dopatrzec nie moge? oprocz tego ze pasek dekoru nie wyszedl rowno z zabudowa geberitu..ale tak chyba mialo byc? Moze tylko nam to przeszkadza...moze wyolbrzymiam ale jakos tak slabo z tym sie czuje... A wiec tak: Lewa sciana miala byc zrobiona tak (liczac od geberitu do drzwi) plytka 45cm, 45 cm i docieta jak wyjdzie. Prawa sciana miala byc 45cm, 45cm i docieta jak wyjdzie (troche mniej niz z lewej strony bo tu jest taka mala wneka w ktorej z czasem bedzie zrobiona zamykana szafka) Dodam jeszcze, ze kwiatowe dekory na gebrcicie tez sa szerokosci 45cm. Tak mialo byc a jest: Lewa 35cm, 45cm, 45cm. Prawa 35, 45, 24....No jak dla mnie zupelnie bez sensu! Nie po to kupowalismy plytki 45cm zeby na jedej i to tak malej scienie byly 3 rozne szerokosci!!! I do tego te kwiatowe listwy co sa na zakonczeniu plytek beda obciete w samym rogu - ze tak powim ni w oko ni w dooope!!! Marki tlumacza sie, ze zrobili tak zeby fuga byla symetrycznie wzgledem baterii i umywalki! Grrrr!!!!!!!!! Bylem, pokazalem palcem - tak i tak zrobic! I mialo byc git a jest babol! Eeeech..... http://img51.imageshack.us/img51/7290/66941911.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.03.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 No dobra teraz to ja widze ;p U nas wlasnie robi sie lazienka dolna i gdyby nie mistrz glazurnik to ja nie wiem co by z tego wyszlo i powiem Ci rafaal ze faktycznie ale nam geberit tez ustawial albo fuga na srodku albo na srodku plytki i to tak zeby wychodzilo symetrycznie wzgledem baterii... Jezeli wam to przeszkadza to to zmiencie, ale mi sie wydaje ze nie ma czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 02.03.2011 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Jezeli wam to przeszkadza to to zmiencie, ale mi sie wydaje ze nie ma czego No to jest niby szczegol taki "kosmetyczny" - ale wkurza niesamowicie! Tym bardziej, ze to ja place za wykonanie i za plytki. I mialo byc tak jak sobie zaplanowalismy a nie jakos tak.....grrr Nie wiem co mam z tym zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 02.03.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No no... Gratuluję postępów. Ja też czekam na bąbelki. Ciekawa jestem strasznie tej zielonej łazienki. A no i jeszcze gratuluję ekipy, dzięki której mozna wykańczać mieszkanie na odległość. Ja jakbym tak swoich zostawiła, to by do lata w moim mieszkaniu bytowali... Babelki maja byc dzis:) Podobno... My tez juz sie nie mozemy ich doczekac! Co do ekpipy to naprawde sa super...no oprocz wczorajszego malego potkniecia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.03.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No to jest niby szczegol taki "kosmetyczny" - ale wkurza niesamowicie! Tym bardziej, ze to ja place za wykonanie i za plytki. I mialo byc tak jak sobie zaplanowalismy a nie jakos tak.....grrr Nie wiem co mam z tym zrobic... jak ma Cie wkurzać to lepiej to zmień za każdym razem będziesz sie wkurzał patrząc na kibelek jest czas teraz zeby to zmienic tak jak TY chcesz i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.03.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 rafaal popieram pepejeans lepiej zmienić od razu. Ja mam podobny problem z niesymetryczną docinką przy panelu z kwiatkiem w mojej łazience. Też wydawało mi się, że no w ostateczności może być, a teraz jak na to patrzę to dostaję gęsiej skórki, tak mnie to wkurza (znaczy denerwuje mnie to tak bardzo, że na wiosnę będzie robiona wymiana całego panelu wraz z docinką, która nie jest symetryczna). Tak wiec lepiej zmienić na tym etapie co teraz, niż za pół roku remontować łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.03.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 nie no oczywiscie jezeli to wam przeszkadza to popieram przedmowcow ja chcialam tylko zwrocic uwage, ze czasem inwestor mysli ze jest madrzejszy od wykonawcy, a niestety tak jest nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 02.03.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 nie no oczywiscie jezeli to wam przeszkadza to popieram przedmowcow ja chcialam tylko zwrocic uwage, ze czasem inwestor mysli ze jest madrzejszy od wykonawcy, a niestety tak jest nie zawsze Masz racje, na pewno Marki wiedza wiecej o kladzeniu plytek itp. Ale nie chce za kazdym razem wchodzac do wucetka, patrzec na te plytki i (tak jak napisala nemi) "dostawac gesiej skorki" ze zlosci:) Tym bardziej, ze kolejny remont za kilka miesiecy mi sie nie usmiecha. A poza tym Marki przyznali, ze nie powinni robic zmian bez konsultacji z nami. Chcieli zeby bylo lepiej a wyszlo jak wyszlo... Dzis zaczynaja demontowac plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.03.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 rafaal bardzo dobra decyzja. Zapewne te różnice w wymiarach płytek widzielibyście tylko Wy (u nas tak jest - każdy wchodzi i mówi 'o jej łazienka Wam super wyszła'), ale to Wasze mieszkanie i Wy macie się w nim dobrze czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 04.03.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Marki nie byli zachwyceni ale plytki wczoraj zdemontowli:) I tylko dwie sztuki pekly wiec nie bylo az tak zle.Dzis podobno juz sa polozone na nowo:) Upsss...sie chlopaki wkurzyli:) Ale my sie za to lepiej czujemy, ze bedzie tak jak MY chcemy! Nawet jezeli bedzie gorzej od poprzedniej wersji - ta wersja bedzie nasza i sami sobie bedziemy winni:)Jutro maja byc zdjecia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.03.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nie no jezeli tak was to wkurza to ok Mialy byc zdjecia a nie ma Zostaliscie oficjalnie przylapani i wzywam was do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 07.03.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Mialy byc zdjecia a nie ma Zostaliscie oficjalnie przylapani i wzywam was do tablicy No wiem, moja wina przyznaje sie bez bicia:) Mam nadzieje, ze dzis dostane jakies ciekawe fotki to cos wrzuce:) A tak z newsow to jest tylko jeden ale za to naprawde super - Pan Schodowy dzwonil, ze nasze schody sa juz gotowe i czeka na znak sygnal z naszej strony coby rozpoczac montaz:) Mam nadzieje, ze do konca marca uda sie Markom uporac z plytkami i podlogami zeby Pan Schodowy mogl wejsc ze swoja ekipa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts