danielon 13.07.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam. mam dom o wymiarach 11 X 11.5 o wysokosci 11 m ocieplilem sobie sam wszystkie sciany i chce polozyc tynk akrylowy (tynk polozy firma) i w zwiazku z tym ma pytanie jaki kolor tego tynku bedzie pasowal? okna mam plastiki biale , dach natomiast brązowy (blacha). wokol okien dokleilem ozdobne paski styropianowe (paski ze styropianu grubosci 3cm i szerokosci 10cm ). prosilbym o rade jaki kolor akrylu pasowalby do tego. z gory bardzo dziekuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freezyear 13.07.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Różowy? A tak na poważnie to pooglądaj sobie dzienniki budowy, ew. zdjęcia domów w internecie bo o gustach się nie dyskutuje i to co pasuje jednemu może nie podobać się drugiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Myślę, że tu znajdziesz trochę inspiracji: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?50990-Elewacje-)-zdj%C4%99cia/page80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts