NOTO 30.07.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Upały znów nadchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.07.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 u mnie też wyschło po upałach i zrobiło sie sianko........................ale problem okazał się inny mam pędraki chrabąszcza majowego...................połowa trawnika zaatakowana............cała darń schodzi po pociągnięciu za źdźbła...........tak jak by ktoś czapkę z głowy ściągał............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 31.07.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Upały znów nadchodzą. Gdzie i kiedy ?? - u nas na południu nadal pada deszcz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 31.07.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Potwierdzam. U nas dopiero przed chwilą przestało lać. Ja również Ślązaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 01.08.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 no lało ja tez mam działke koło czestochowy i lało piatek,sobota,do wieczora,AGA NR 1,jakiego nawozu uzyłas ,a i sypałas cały trawnik czy tylko te wypalone miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 02.08.2010 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Miałam ostatni 25 kg worek kupiony u Forumwicza Yurec ( Pszczyna ). Więc wysypałam w tych najgorszych miejscach. Po tym nawozie trawa jeszcze szybciej ruszyła. Kurka, nie pamiętam jak się nazywał nawóz, wyrzuciłam już worek... ale coś a'la "Yara"... Może Yurec się odezwie ? Teraz będę kupować "Florowit" z żelazem. Forumowicze bardzo chwalą. Trawka wolno odbija, ale wyraźnie regeneruje się. Odżywa więc moja nadzieja na piękny trawnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 02.08.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 dziekuje,tez tak zrobie i zobaczymy,powodzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 02.08.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Przy młodej trawie bez siewnika raczej nie stosować florovit z żelazem trochę więcej się sypnie i mogą być kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 02.08.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 "mam pędraki chrabąszcza majowego" - mam coś takiego w kompoście.... chyba takie białe grube poczwarki.Skąd się to wzięło ...i czym to grozi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzego 03.08.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 A propo nawożenia, czy ktoś mógłby mi powiedzieć przy jakim ustawieniu siewnika wysiewacie np. wspomniany florovit z żelazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 04.08.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Ja biorę odpowiedni zamach ręką. Siewnik posłużył tylko do wysiewu trawy. Przy nawozie jest za dużo z nim pracy (głównie z powodu małej pojemności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 04.08.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 A ja kupiłam siewnik i nim sypałam nawóz. Wzięłam taki większy - 27 litrów. Super sprawa. O, taki sam jak ten : http://allegro.pl/item1148695940_rozsiewacz_siewnik_do_nawozow_trawy_duzy_27_l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 04.08.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 ...ale problem okazał się inny mam pędraki chrabąszcza majowego...... dobrym sposobem na pędraki jest kret zjada wszystkie. Moge oddać swojego kreta tylko trzeba sobie przyjechać i go sobie złapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 05.08.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 dobrym sposobem na pędraki jest kret zjada wszystkie. Moge oddać swojego kreta tylko trzeba sobie przyjechać i go sobie złapac No .... A za rok trzeba szukać rozwiązania .... jak pozbyć się kreta ..... czyli znaleźć takiego forumowicza, który ma pędraki Po kilku sezonach powinien wychodzić na zawołanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 05.08.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 a tu teraz,zamiast temat o trawie to o pedrakach i kretach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.08.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 a tu teraz,zamiast temat o trawie to o pedrakach i kretach, A o czym tu pisać? Deszcze popadały, trawa odbiła i po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 06.08.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 znajomy dał ostatnio tyle nawozu, że mimo iż padało to i tak wypalił trawę Pierwzy raz sypał nawóz ... dał go ze 4x więcej niż nalezało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 06.08.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 No i mamy lekcje poglądową, jak można przedobrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.08.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 znajomy dał ostatnio tyle nawozu, że mimo iż padało to i tak wypalił trawę Pierwzy raz sypał nawóz ... dał go ze 4x więcej niż nalezało ... Hehe, jakbym widziała Teścia. Kocha nowozić. Trzeba go mocno hamować. Tam gdzie ja nowoziłam trawa piękniała w oczach, tam gdzie on.... niekoniecznie. Jednak "pańskie oko konia tuczy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 06.08.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 A ja kupiłam siewnik i nim sypałam nawóz. Wzięłam taki większy - 27 litrów. Super sprawa. O, taki sam jak ten : http://allegro.pl/item1148695940_rozsiewacz_siewnik_do_nawozow_trawy_duzy_27_l.html A u mnie tak samo jak u NOTO - siewnik mam - ładny , duży - Gardeny - ale siałem nim tylko trawę - teraz do siania nawozu tak jakoś średnio się sprawdza - albo ja nie umiem nim siać nawozu ... - i dlatego tradycyjnie - z ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts