Piterek_Wołomin 11.08.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) Działkę mam na wysokości drogi głównej, natomiast droga dojazdowa do działki była jakieś 20 cm wyżej po usypaniu gruzu teraz jeszcze wysypana jest frezowanym asfaltem więc pewnie doszło jeszcze kilka cm. Nad poziomem pierwotnym działki mam 5 bloczków czyli z zaprawą jakieś 65cm.Ja w projekcie miałem też niżej, ale na projekt nikt nie patrzył przecież architekt nie widzi twojej działki i nie wie w jakim miejscu będzie stał dom. Po zalaniu ław przyjechał kierbud na wizję lokalną i żyłką sprawdzaliśmy poziom do drogi dojazdowej i na podstawie tego ustalaliśmy poziom 0.Poziom działki względem głównej drogi sprawdził mi geodeta jak wytyczał budynek. Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez Piterek_Wołomin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Godfrydus 21.02.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hej, Możesz mi podesłać na prv. namiary na generalnego wykonawcę. Mój dom, 167 pow. netto. Firmy wyceniają stan surowy otwarty nie wiele taniej od twojego... Co daje łączną kwotę stanu surowego otwartego 189.120 zł Chyba niezły wynik jak na dom 300m2- Też okolice Warszawy, tylko z drugiej strony koło Raszyna. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts