Stan33 10.02.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Potrzebuję barak (najlepiej na kołach) oraz "sławojkę". Planuję rozpoczęcie w kwietniu, 20 km od Warszawy w kierunku na Katowice.Wszystkich posiadających opisane wyżej przedmioty pożądania proszę o kontakt.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.02.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Ja mam do odsprzedania bardzo niedrogo barak (bo dom już stoi i zagraca mi tylko działkę). Fotka tu: http://www.enter.net.pl/www/phantom/Images/zima3.jpg Na wszelkie pytania chętnie odpowiem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bojanka 11.02.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Moja oferta jest na priv.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stan33 17.02.2004 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Dzięki za info i oferty. W ciągu miesiąca podejmę decyzję.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts