rrmi 16.07.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 KrzysiekZgadzam sie ze wszystkim co napisales . Powiem od siebie jeszcze tylko , ze moim zdaniem jarek skonczy w psychiatryku , bo tak koncza ci , ktorzy zyja w imaginowanym swiecie , do tego palaja nienawiscia do wszystkiego co inne .Chyba wybiore sie na parade homoseksualistow , w gescie jednosci i zrozumienia dla innnosci , tym bardziej , ze moj fajny kolega a wlasciwie to i Jego partner sa gejami .Dzisiajsze wiadomosci sa delikatnie mowiac zatrwazajace . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.07.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 "Niech przypomina o naszej chrześcijańskiej godności i narodowej tożsamości, o tym, kim jesteśmy i dokąd zmierzamy, i gdzie są nasze korzenie". Hmmm... nasz korzenie są... na miejscu! Ale chrześcijaństwo przyszło przecież koło 1000 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.07.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Ale chrześcijaństwo przyszło przecież koło 1000 roku? Odsylam do ksiazek kolego, najlepiej tych z podstawowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.07.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 ... "Każdy, kto twierdzi coś innego, dopuszcza się moralnego nadużycia" powiedział Jarosław Kaczyński, człowiek, który uczy nas moralności. Wkleiłem to w tym wątku, ponieważ baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się nie podoba jak jakiś buraczany guru próbuje uczyć mnie moralności. ... ma "moralne prawo" pouczać ... bo Prezes to jedna wielka, chodząca "moralność" w krystalicznej i czystej postaci ... Pałac namiestnikowski podobnie jak Belweder i cała masa tym podobnych obiektów jest pod ścisłą kontrolą konserwatorską, urbanistyczną i budowlaną. Postulaty zostawienia krzyża czy zbudowania statui Lecha Kaczyńskiego w tym miejscu naruszają m.in. obowiązujący nadal cały misterny akt prawny pt. Ustawa o Ochronie Zabytków i opiece nad zabytkami ... ... aby "Sprawiedliwości" (dziejowej) stało się zadość, należy zmienić "Prawo" ... i mamy i Prawo i Sprawiedliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 ... ma "moralne prawo" pouczać ... bo Prezes to jedna wielka, chodząca "moralność" w krystalicznej i czystej postaci . I chyba dlatego jego wyborcy nazywani sa jego wyznawcami . Rodzaj sekty ? To jest kurde jakies chore i to powaznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.07.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Odsylam do ksiazek kolego, najlepiej tych z podstawowki. Przeczytaj jeszcze raz wypowiedź Małego , albo sam wróć do podstawówki. 996 rok, Mieszko I - jak by nie było 1000 lat , dokładnie 1014. Walczono z religiami słowiańskimi na ziemiach Polski , także ogniem i mieczem nawet do XVII wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.07.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 996 rok, Mieszko I - jak by nie było 1000 lat , dokładnie 1014. cytuje za Wiki: Chrzest Polski – zwyczajowa nazwa początku procesu chrystianizacji państwa polskiego. Proces ten został zapoczątkowany przez osobisty chrzest Mieszka I w 966 r. (najczęściej podawaną datą jest 14 kwietnia 966 r. wiec, Twoja data 996r jest obarczona sporym bledem. I kto tu powinien zasiasc w oslej lawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.07.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) cytuje za Wiki: Chrzest Polski – zwyczajowa nazwa początku procesu chrystianizacji państwa polskiego. Proces ten został zapoczątkowany przez osobisty chrzest Mieszka I w 966 r. (najczęściej podawaną datą jest 14 kwietnia 966 r. wiec, Twoja data 996r jest obarczona sporym bledem. I kto tu powinien zasiasc w oslej lawce? Zgoda, popełniłem czeski błąd, bo zamiast 966 napisałem 996.:)Zadowolony? Przestań bredzić o oślej ławce, o sporym błędzie i daj sobie spokój z epatowaniem Wikipedią. Data 966 przyjęta jest z błędem czy nie, uznawana jest za początek chrześcijaństwa w Polsce- czy się to podoba czy nie, chociaż Polska długo jeszcze po tym chrześcijańska nie była. Pomijam fakt koniunkturalnych motywów Mieszka i późniejszych władców , dla których Mieszko ów chrzest przyjął a inni upewniali w tym cesarzy oraz jak długo jeszcze po tym ziemie polskie nie były faktycznie chrześcijańskie a kościół dopiero zaczynał grabić..przepraszam wchodził w posiadanie tego , co Bóg w łaskowości raczył dać swym sługom. W każda stronę masz ok 1000lat i nie szalej o te 20 czy 30 lat., bo to śmieszne przy całości nazywać sporym błędem, . Za całkowity okres pełnej chrystianizacji państwa polskiego należałoby uznać okolice dopiero XVII wieku , kiedy wybito do nogi ostatnie siedliska i spacyfikowano krańcowe podrygi kultu wierzeń słowiańskich. A teraz sam idź do oślej ławki. Edytowane 16 Lipca 2010 przez Pepeg z Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.07.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Nie rozumiem Twojej agresji. Sam lapiesz ludzi za slowka i przypierdalasz sie o kazde zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.07.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Ja rozumiem , że słonce daje się wszystkim we znaki, ale skąd Ty tę agresję moją wziąłeś? Wybacz łaskawco i bądź bardziej miłosierny dla mnie grzesznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.07.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Dobra jest, nie bylo sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.07.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 teco nie jestem prawnikiem ani językoznawcą , ale za żaden przedstawiony cytat Palikot nie byłby skazany za zniesławienie. a ja jestem - i potwierdzam, że by nie był, chyba, że sędzia myślałby jak teco Palikot to prowokator ale nie głupiec. i znów się zgdzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.07.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Przed chwilą trafiłby mnie szlak! Przeczytałem na wp.pl artykulik: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jesli-Komorowski-usunie-krzyz-sprzed-Palacu-bedzie-jasne-kim-jest,wid,12482153,wiadomosc.html (...) K. "Każdy, kto twierdzi coś innego, dopuszcza się moralnego nadużycia" powiedział Jarosław Kaczyński, człowiek, który uczy nas moralności. Wkleiłem to w tym wątku, ponieważ baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się nie podoba jak jakiś buraczany guru próbuje uczyć mnie moralności. Nawet jeśli wyjdę na głównego kontestatora tego forum - TO MI SIĘ TEŻ STRAAAAAAAAAAASZNIE NIE PODOBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.07.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Nie rozumiem Twojej agresji. Sam lapiesz ludzi za slowka i przypierdalasz sie o kazde zdanie. Nie będę bronić Pepega, bo da sobie radę sam. Ale przez to słówko podpisujesz się po tym o co chodzi w tym wątku, że wszyscy wyznawcy prezesa wskutek braku argumentów, muszą być brutalni, bo inaczej się nie da. A szkoda - bo że inteligentny z Ciebie forumowicz, to już zdążyłam się zorientować. Znowu coś mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.07.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Moje slownictwo to czasami pozostalosc po punk-rockowej przeszlosci, niezbyt uskrzydlonej ale jednak. Oczywiscie jesli kogos ubodlo, mozna sobie dowolnie wymienic na *czepiasz, *przyczepiasz itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.07.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Moje slownictwo to czasami pozostalosc po punk-rockowej przeszlosci, niezbyt uskrzydlonej ale jednak. Oczywiscie jesli kogos ubodlo, mozna sobie dowolnie wymienic na *czepiasz, *przyczepiasz itd. Już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 16.07.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 (edytowane) Krzysiek Zgadzam sie ze wszystkim co napisales . Powiem od siebie jeszcze tylko , ze moim zdaniem jarek skonczy w psychiatryku , bo tak koncza ci , ktorzy zyja w imaginowanym swiecie , do tego palaja nienawiscia do wszystkiego co inne . ... Moja droga jesteś optymistką /czego ci zazdroszczę,/ z obserwacji tzw. sceny rodzimej można wnioskować, że nie dotyczy to polityków. Edytowane 16 Lipca 2010 przez Dropsiak byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.07.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 .... co widzę dookoła. SZLAG MNIE JASNY TRAFIA jak słyszę to co mówi taka Pani Kępa (kim ona kurde w ogóle jest i jakim prawem twierdzi, że jest prawnikiem? - niech skończy 5 lat studiów, parę lat powalczy o miejsce na aplikacji , a potem parę lat pracując za frajer dochodzi do swego), wiesz jak jest z aplikacją. Kiedyś było podobnie u zegarmistrza i fryzjera. Podoba mi się - niech pare lat powalczy o miejsce na aplikacji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 wiesz jak jest z aplikacją. Kiedyś było podobnie u zegarmistrza i fryzjera. Podoba mi się - niech pare lat powalczy o miejsce na aplikacji Pozdrawiam Jako administratywistka może walczyć nawet wieki całe. Z niej taki prawnik jak z koziej d. trąba. Ale sołtysiarze tak maja , że wmawiają głupkom na wsi , że skończyli prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.07.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Ale sołtysiarze tak maja , że wmawiają głupkom na wsi , że skończyli prawo. - "tys prowda" - jak mawiał prawnik Janosika - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts