Gość xxxx 10.02.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Czy ktoś może z czystym sumieniem polecić ekipę z Podkaepackiego. Chodzi o stan surowy z częściowym podpiwniczeniem, począwszy od stanu 0. Zależy mi na kimś z doświadczeniem z Porothermem 44. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaton 10.02.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Polecam solidną ekipę, budowali u mnie z porothermu. Stan surowy, tynki wewnetrzne, gladzie gipsowe, regipsy, ocieplenie i tynki zewnetrzne.Wszystko zgodnie z planem, oszczędzali materiał, dbali o porządek. Byli bardzo dokładni. Pochodzą z podkarpackiego-okolice Rzeszowa. Podaję telefon: 0-15-879-42-41. Budowali mój dom z projektu studia Atrium- GL40. Życzę powodzenia.Agaton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts