PrawieSzczęśliwa 15.07.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jestem tu dziś po raz pierwszy i szukam porady jak urządzić swoje nowe mieszkanie.Może macie jakieś ciekawe pomysły na wystrój M3 53m2.Zdjęcie postaram się wkleić.Mam szafę narożną,ławę owalną i komodę(kolor dzika wiśnia -mahoń),którą muszę mieć w tym mieszkaniu poza tym dowolność pomysłów.W pokoju dziecka łóżko piętrowe,szafa,biurko i bieliźniarka(kolor niebiesko-sosnowy) muszą tam być a nie wiem jak ustawić aby wyglądało młodzieżowo.Kuchnia nie ruszona bo wszystko muszę dokupić więc dowolność pomysłów.Łazienka -mam pralkę i grzejnik na ścianie poza tym wolna powierzchnia.Powiedzcie mi jak by to urządzić aby wyglądało to estetycznie nowocześnie ,ale bez przesady i funkcjonalnie.Czekam na ciekawe pomysły Dzięki.Pozdrawiam S http://img651.imageshack.us/img651/5724/skanowanie0005t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joki 06.09.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ja polecam zajrzeć do najnowszego katalogu Ikei ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm06 05.10.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam, mam problem z dźwiękami dochodzącymi z klatki schodowej. proszę o podpowiedź jak można wygłuszyć drzwi wejściowe do mieszkania, słyszałem że są jakieś maty które przybija się na drzwi. czy ktoś słyszał o takich matach i gdzie tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
treble 13.10.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Mysle, ze samymi matami bedzie ciezko wygluszyc odglosy z klatki. Po pierwsze wygluszysz same drzwi a co z oscieznica, progiem? Przez nie, oczywiscie jak sa zle zamontowane, przedostaje sie do mieszkania rowniez duzo dzwiekow. No i poza tym pozstaja wzgkledy estetyczne tzn. jak taka mata bedzie prezentowac sie na drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts