martinflash 15.07.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 dzisiaj było +28 stopni, zalaliśmy nadproża betonem B30, przykryłem to białą folią, jak go pielęgnować przez następne dni? lać jutro wodą czy pozostawić folię na kilka dni?po ilu dniach będzie można położyć na nich płyty żerańskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.07.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Lać woda codzinnie i przykrywać. Na podpartych po okolo 10 dniach to minimum. Troche zależy od długości nadproży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinflash 16.07.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 najdłuższe mam 4,5m ale wszystko podparte żołnierzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wick 16.07.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 najdłuższe mam 4,5m ale wszystko podparte żołnierzami a z jakiej armii ci żołnierze bo niewiem czy podziwiać czy raczej współczuć bo jeśli ci żołnierze są ze stajni...upss...armii...Barbossa team to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts