barbami 16.07.2010 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Mój wspaniałomyślny niemąż bez mojej wiedzy wstawił na górze z jednego boku 2 okna - trójkąty prostokątne zwrócone do siebie "plecami". Wyglądają jak smutne oczy. Teraz sam mówi, że to bez sensu wygląda. No ale cóż zrobić-jakoś trzeba żyć. Tak się zastanawiam jak i czym te okna zasłonić? Rolety się nie da, karnisza na ukos też nie.Może Wy macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 17.07.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Może skośny vertikal? Albo roleta materiałowa ale z rurą nawojową na dole + mechanizm sprężynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oknosalon 21.07.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 http://oknosalon.pl/pics/IMG_1846.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 21.07.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam Poszukaj u siebie firmy sprzedającej plisy, nie najtańsze ale bardzo fajne rozwiązanie, również w przypadku skosów i łuków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia198 03.08.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja polecam żaluzję plisowane. nie należa to tanich zasłonek okiennych ale można je zamontować praktycznie do każdego kształtu okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladyjane 03.08.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja planuje karnisze takie jak do normalnego okna. Rolety montowane za karniszami do ściany. Nie na ukos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts