lis81 16.07.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Witam,mam pytanie do wykonawców elewacji. Pomóżcie i doradzcie jak wykonujecie glif okna z łukiem. Mam takowe na lukarnie i nie wiem jak wykonać ten glif. Jasna sprawa że styropian trzeba dokładnie dociąć i przykleić ale jaki dać narożnik? Przyszły mi na myśl dwa rozwiązania: - posłużyć się narożnikiem plastikowym do łuków i przy jego obsadzaniu podłożyć siateczkę ???- ponacinać standardowy narożnik i uformować ??? Z góry dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 18.07.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Zdecydowanie lepiej jest wstawić narożnik PCV i dołożć do niego satkę. Nie kombinuj z alu bo zrobisz sobie wielokąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.07.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 leszeq nadrabia zaległości na forum post za postem wyskakuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 18.07.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Trzeba troche pomagać Bartek, żeby wszyscy mieli piękne elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts