triada1301 16.07.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Chciałabym sie dowiedziec jak sprawują sie panele ułożone w jadalni, gdzie wiadomą rzeczą jest ze krzesłami sie szoruje b.często. Czy osoby które tak mają nie żałują tej decyzji? Ja waham sie pomiędzy panelami a gresem w jadalni. Wizualnie bardziej odpowiadałyby mi panele, ale boje sie ze to nie praktyczne Dodam ze panele planuje położyc w klasie AC4. Jeżeli mogę to prosze o podawanie firm swoich paneli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 16.07.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Mam w jadalni parkiet. Nogi krzeseł podkleiłam filcowymi podkładkami samoprzylepnymi i problem rysowania podłogi nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 17.07.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 My też mamy w jadalni panele... Żadne rysy nie powstają, a krzesła jak u Zetki filcem podklejone Za nim bym nie zamieniła tych paneli, bo wyglądają bardziej domowo i przytulnie niż płytki w całym domu.. Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 18.07.2010 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 W przeciągu kilkunastu lat zmieniła się trochę funkcja pomieszczenia kuchennego. Obecnie w "kuchni" nie gotuje się potraw tak jak to robiło się przed laty, a bardziej przygotowuje się produkty już gotowe do podania na stół, ponadto szereg urządzeń kuchennych ułatwia przygotowanie posiłków.Przy wyborze podłogi w pomieszczeniu kuchennym należy kierować się ogólnym jej wystrojem ewentualnie wystrojem całego wnętrza jeśli stanowi ona jego część. Poza tym podłoga z drewna jest podłogą ciepłą, tworzącą lepszy komfort w odbiorze niż np. podłogi ceramiczne.Jak dotychczas nie zdarzyła mi się reklamacja z powodu zamoczenia podłogi drewnianej z tytułu normalnego jej użytkowania w takim pomieszczeniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts