Jerzysio 22.07.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 .... ttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa żarty Kolego, żarty... PzdrJ PS .... napiszesz story to chętnie siemmmmmmm dopiszę J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.07.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Tak rozmyślając po nocy - wszędzie są wokół zęby wyostrzone na NASZĄ kaskę.Urzędy Miejskie z podatkami od nieruchomości, koncesjami za rózności, podatkami gruntowymi, wydawanymi dokumentami obowiązkowymi typu prawko, dowód osobisty rejestracja pojazdów, dostawcy energii - gazu, prądu i paliwa, koncesjonariusze różnej maści - od wódy, fajek po bursztyny, akcyzy, VAT-y, Urzędy Skarbowe z CIT-ami , mandaty za "coś tam" parkowane na mieście, opłaty za egzaminy ogólnodostępne ponoć i należne każdemu obywatelowi, ubezpieczenia nakazowe,,,, nie che mi sie mnożyć już........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.07.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Co do zus-u...http://www.joemonster.org/filmy/27219/Dlaczego_lepiej_pic_piwo_niz_placic_na_ZUS_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.07.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Zawsze wiedziałem że piwo ratuje mi życie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts