malka 19.08.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Jak ja bym chciała byś była sąsiadką poprzednich właścicieli mojego domu..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.08.2010 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Jak ja bym chciała byś była sąsiadką poprzednich właścicieli mojego domu..................... A co? Żałujesz zakupu? To nie pod moim wpływem się rozmyślili. Podobno rodzina u nich była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2010 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 nie no skąd, to najlepsza decyzja mojego życia A sąsiedzi moi sa bardzo mili i rozmowni, szkoda,że dopiero teraz ale rodzina skądś się dowiedziała, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.08.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 nie no skąd, to najlepsza decyzja mojego życia A sąsiedzi moi sa bardzo mili i rozmowni, szkoda,że dopiero teraz ale rodzina skądś się dowiedziała, nie? Nie zawiadomiłam nikogo. Może jakiś inny sąsiad, albo zwyczajnie z wizytą przyjechali. Nie mówię, że ręki nie przyłozyłam, bo im powiedziałam, że to stanowczo za tanio i aby kupili sobie gazetę i sprawdzili. Ale tylko tyle. Moi sąsiedzi też stali się rozmowni dopiero jak sie wprowadziłam. Kiedy zapytałam dlaczego wcześniej mi o wadach chałupy nie powiedzieli, stwierdzili, że zrobili to celawo, aby sie pozbyć poprzedniej właścicielki domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Moi sąsiedzi też stali się rozmowni dopiero jak sie wprowadziłam. Kiedy zapytałam dlaczego wcześniej mi o wadach chałupy nie powiedzieli, stwierdzili, że zrobili to celawo, aby sie pozbyć poprzedniej właścicielki domu. mamy tych samych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts