Gość robert 2 10.02.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Chce kupić piec na paliwo stałe i nie wiem, który jest najlepszy. A moze wiecie który z pieców jest lepszy tan z Pleszewa cz od Kostrzewy z giżycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.02.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Mam zamiar kupić w Pleszewie, ale tam jest wielu producentów i trzeba uważać (niska jakość, kłopoty z serwisem, a co gorsza z reklamacjami). Trzeba jakoś wybrać tego porządnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MZ 12.02.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Mam zamiar kupić w Pleszewie, ale tam jest wielu producentów i trzeba uważać (niska jakość, kłopoty z serwisem, a co gorsza z reklamacjami). Trzeba jakoś wybrać tego porządnego. Właśnie zamówiłem SEKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość robert 2 12.02.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Jak będziecie mieli porzadnego goscia z Pleszewa dajcie znać.Kotły od Kostrzewy w gizyckusa ponoc dobre wiecie coś na ich temat, napiszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy 12.02.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam. Ja w zeszłym tygodniu kupiłem Seko 18/15KW, (koszt z transportem 2380zł), ale testy będę robił dopiero okoła marca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 12.02.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Ja też stoję przed wyborem miałowca i chętnie skorzystam z doświadczeń forumnowiczów. Po lekturze forum dochodzę jednak do wniosku że jesteśmy w mniejszosci przeważają szczęśliwcy którzy mają gaz w "rurze" lub majętni inwestorzy którzy wybrali prąd lub propan. Miałowiec to jednak trochę swojej pracy ale wychodzi dużo taniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość robert 2 12.02.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 mająw rurach gaz i olej i w dodatki styropian na scianach 20cm i wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 ja mam "miałowca" i 20 cm wełny na scianach! 100m2 budynku / 4 tony miału na sezon grzewczy + cwu (760 zł) a z tych co mają ogrzewanie gazowe wcale bym sie nie smiał. rodzice mają gazowego kondensacyjnego vaillanta i koszty ogrzewania przy podobnej pow. domu sa zaskakująco niskie, choć wyższe niż przy miale wszytko ma swoje wady i zalety, miał wcale nie musi byc optymalnym rozwiązaniem, choć blisko tego optimum oscyluje busstop (niezalogowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 12.02.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Gościu jakiej firmy masz piec, ile kosztował może jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busstop 12.02.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 poczytajcie wątek: "użytkownicy kotłów opalanych miałem!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
busstop 12.02.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 sekom 25 kW - producent: http://www.demuth.com.pl teraz podeje, ze kocioł ma stałopalność 12h, dawniej (i tak na moim pisze) 24h jest kilka "niebezpieczeństw" jesli chodzi o te kotły, które czekają na niedoświadczonych klientów, ale nie namnażajcie wątków o tych samych tematach! poczytajcie i kontynuujcie poprzednie wątki kotła nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 12.02.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 ale nie namnażajcie wątków o tych samych tematach! poczytajcie i kontynuujcie poprzednie wątki napisał Busstop Częściowo masz rację ale nie każdy ma tyle czasu aby godzinami wertować forum. W końcu jak sama nazwa wskazuje forum służy do dyskusji. Dzięki za uwagi o kotłach Seko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 10.11.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witam. Ja w zeszłym tygodniu kupiłem Seko 18/15KW, (koszt z transportem 2380zł), ale testy będę robił dopiero okoła marca. Pozdrawiam jakie wrazenia ? ja zamierzam kupic SEKO EKO II N teraz... napisz jak sie sprawuje i czy sie oplaca go brac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.11.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Z ciekawości sprawdź HEITZ od skwiercza ...przynajmniej szybko się go ładuje-a sprawność i stałopalność taka sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mannix 11.11.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Z ciekawości sprawdź HEITZ od skwiercza ...przynajmniej szybko się go ładuje-a sprawność i stałopalność taka sama... Maly: na kazdy moj post nie odpowiedziales na temat. wyraznie pytalem jakie maja ludkowie doswiadczenia z kotlem SEKO EKO II N. a ty wpypisujesz wszystko byle nie na temat. nabijasz posty ? ja mam dylemat, wiec pisz odpowiedz na pytanie ktore precyzyjnie zadalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.11.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 W jednym poście napisałem :" zadzwoń do f-y Mesan w Wejherowie i zapytaj dlaczego one są takie dobre?"-ja Ci podpowiadam-wybieraj i stwierdzaj sam. Mam określony b.dobry kocioł na drewno i się z tego cieszę.Taki kocioł ma wielu moich znajomych i też się cieszą ,ale jestteż mały procent niezadowolonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts