Michasia 17.07.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Witam i zapraszam na ploteczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.07.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Michasia, ja nie wiem ile masz tych dzienników. W jednych komentarzach już się wpisywałam Życzę szybkiej budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 17.07.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 No.... jak nie miałam to nie miałam, a teraz jak się rozpędziłam to od razu mam kilka:cool: Nieźle przekombinowałam.... pracowałam nad tym pół dnia w pocie czoła... Jednak te dwa ostatnie chyba mi najlepiej wyszły ... no i udało się je podpiąć w podpisie.... (jakimś cudem),,,,, zostawiam je:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.07.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 zapisuję się do czytaczy , fajnie że rozpoczynacie będziemy kibicować a gdzie reszta tych dzienników? idę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 18.07.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dzięki za pierwsze wpisy.... fajnie mieć takich znajomych jak Wy!!! KamaG te pierwsze dzienniki to niewypały.... także nie ma co ich szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.10.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 A co tu takie pustki?w dzienniku też przeciąg........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 21.12.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TRBim0GnVcI/AAAAAAAABzk/vEBoHPuCULY/AGPY.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 01.03.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam i czekam na nowe wpisy w Twoim dzienniku z ogromną ciekawością Bardzo mnie interesują zdjęcia, dobre rady, pomysły, ciekawostki, czego unikać, co warto zrobić itd itp. Poza tym kibicuję i trzymam kciuki aby etap wykończeniówki przebiegł bez problemów i po Twojej/Waszej myśli! Pozdrawiam, Danonki oczywiście będę zaglądała i śledziła dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 01.03.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Dzięki Danonki!!! Wam też życzę tego samego. Mam nadzieję że będę miała czas na te wpisy, bo mam tutaj w domu małego pomocnika, który aż się trzęsie żeby choćby dotknąć klawiatury. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 08.03.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 super Pchełka i fajnie że udało Ci się wrzucić fotkę domku. Czekam z niecierpliwością na resztę zdjęć, grafik i projektów (np salonu, bo ten w dzienniku jest malutki i nic nie widać )! i Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 09.03.2012 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dzięki, i również Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!! Miałam fajne projekty na starym kompie ale chyba już nie da się ich odzyskać, więc będę musiała zrobić nowe. To malutkie zdjęcie jest z programu power net i wychodzi strasznie zniekształcone a projekt w rzeczywistości jest normalny i wyraźny, jutro spróbuję zrobić zdjęcie aparatem, bo chyba nic innego z tego programu się nie osiągnie. A jeśli chodzi o rozplanowanie pomieszczeń to po prostu poprawię rzuty i będzie łądnie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 cześć Michasia, gratulacje, fajna ta Pchełka bez garażu, świetne okna, ja nie miałam odwagi zrobić takich dzielonych i widzę, że żałuję trochę. Czekam niecierpliwie na fotki z wnętrz, bardzo mnie ten schowek-pralnia z górnej łazienki zainteresował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 24.03.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 fajny pomysl na schowek-pralnie w gornej lazience my pralnie bedziemy mieli na dole w gospodarczym i gdyby nie zalezalo nam na duzych sypialniach na poddaszu - pewnie bysmy sciagneli pomysl z pralnia na poddaszu Nie brakuje Wam spizarni? ja kiedys tez rozwazalam jej likwidacje to wiele osob odradzilo mi takie rozwiazanie. Zostalismy wiec przy spizarni. Daj wiecej zdjec ze srodka lub z zewnatrz ale z innej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 06.04.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Zdjęcia nowe będą wkrótce. Na razie nie mam za bardzo czasu się tym zająć. Dzięki za pochwałę mojego pomysłu z pralnią a własciwie suszarnio-prasowalnią, bo prealka będzie na dole w łazience pod schodami a nad nią półka na śr czystości i aksesoria do prania. A jeśli chodzi o spiżarnię to oczywiści ewolałabym ją mieć, ale wybraliśmy z mężem że chcielibyśmy miec większą kuchnię i mam nadzieję żę zmieścimy wszystkie zapasy w szafkach kuchennych:p. Pokój na górze co prawda trochę się pomniejszył ale jest za to bardziej ustawny bo ma jedną łądną ścianę na ktoej można ulokowac np łóżko, a na przeciwko i tak będzie w skosie szafa z drzwiami przesuwnumi i to sporych rozmiarów (tak jak u AGP). W drugim pokoju na piętrze tez z jednej strony bedzie szafa w skosie a z drugiej przy kominie kolejny schowek. Damy krótką ściankę ok 90 cm od ściany szczytowej w kierunku komina a reszta drzwi przesuwne dwuskrzydłowe, tak zeby był dostęp do obu częsci schowka. trochę tych schowków jest ale nie mamy strychu, więc myślę że się bardzo przydadzą. Wesołych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich Pchełkowców i czytelników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 07.04.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 dziękuję za życzenia też mieliśmy zrobić schowki prawie że przy każdym skosie, ale ponieważ znacznie podniesie nam się ścianka kolankowa (prawie do 120cm, dodajemy jeden pustak + zamiast stropu teriva będzie lany więc dodatkowe 9cm) - schowek zostanie tylko w jednym pokoju, tam gdzie wychodzi że komin jest w środku pokoju. W zasadzie to będzie zrobiona tam garderoba. Natomiast najprawdopodobniej z drugiego pokoju zrobimy dwa mniejsze (prawie 3m x 4m), bo jeden wielki pokój 3m x 8m stwierdziliśmy że będzie jednak troszkę za duży. Trochę szkoda mi tych schowków, ale może jakoś sobie damy radę bez nich. Tak sobie myślę, że wtedy ten jeden pokój też może robić za taką suszarnio-prasowalnię jak u Was drugi będzie sypialnią dzieci (puki są małe to będą razem spać w pokoju), a pokój do zabaw dla dzieci będzie i tak na dole. Duża sypialnia na poddaszu będzie moja i męża (ta z garderobą). Zobaczymy jak to będzie. A powiedz mi, jak jest z tym skosem u was w łazience na dole. Widzę że prysznic postawiliście w miejscu gdzie my zaplanowaliśmy kibelek. Zaczęłam się ostatnio zastanawiać czy dobrze zrobiliśmy, czy jak się będzie siadać/ wstawać z kibelka czy nie będzie się trafiać głową w ten skos. Wam przeszkadza przy korzystaniu z prysznica? Jestem tez ciekawa łazienki na poddaszu. Widzę wannę narożną asymetryczną. Jakie wymiary? i czy łatwo sie przechodzi Wam między wanną a umywalką? Tez się zastanawiamy właśnie jak umieścić wannę na poddaszu, czy równolegle do ścianki kolankowej czy prostopadle jak jest u Was (z tym ze widzę iż zrobiliście sobie schowek na końcu łazienki - a jak? drzwi przesuwne? zastanawiam się właśnie jak można zrobić fajny schowek w łazience. Może jakieś zdjęcie ? I ten schowek pod schodami w pokoju na parterze - macie po całej długości? taki trójkąt? Czy tylko np metr a reszta zamurowana? I jak zrobiliście garderobę z tego schowka? Też takie coś planuję zrobić, z tym że prawdopodobnie zamiast garderoby będą tam półki na zabawki ale ta garderoba też brzmi ciekawie. Może macie jeszcze jakieś fajne pomysły na pchełkę? Może chcecie przed czymś ostrzec lub coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 17.05.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Hej, jest pomysl aby zrobic u nas prysznic na wprost drzwi, a wc wstawic na jego miejsce pod skos. Tak jest u Was w projekcie.Jak sprawdza sie takie rozwiazanie? Czy latwo jest wejsc pod prysznic? Macie kwadratowy jak na projekcie czy polokraly?Nie przeszkadza umywalka w bliskim sasiedztwie? Nie ma problemow aby dostac sie do tej czesci pod schodami (obok prysznica)?Jeśli masz np zdjecie Waszej lazienki na parterze gdzie widac jak wyglada prysznic, umywalka i kibelek w takim umiejscowieniu - i zechcialabys sie nim ze mna podzielic - bede bardzo wdzieczna! moze byc foto na emaila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts