Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gość tabita85

Recommended Posts

Ja jestem już na końcówce 3 ciąży (!!!!!) i przy każdej czułam coś innego- nie były to miłe odczucia ;-( Myślę że smak goryczy to najmniej uciążliwe z doświadczeń... jeśli to tylko takie masz dyskomforty to skacz z radości!!!!

pozdrawiam

ps. a tak z ciekawości który miesiąc? bo ja wkraczam w 9... i strach się bać... ;-)

Gość tabita85
Dzieki za odpow:) u nas jak juz to dop poczatki , staramy sie o dzieciatko 3 miesiace i za kazdym razem cos nie tak. Od soboty mam okropne wrecz uczucie smaku w buzi jakbym miala klucze wsadzone do buzi, i kompletnie niczym nie da sie zabic tego smaku.Sama nie wiem co o tym myslec, nigdy wczesniej tak nie mialam.

No pewnie że dzieci to cudowna sprawa, mam dwójkę 17 letnia pannice i 14 letniego urwisa. Moja kochana małżonka jeszcze tęskni za małym bobasem a ja cały czas się bronie (w znaczeniu „zabezpieczam”). Ale czasami ci co mogą mają nie w porę i poza planem - taki mały wypadek przy pracy.

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 12 years później...
Jak się cieszę, że jedną ciążę mam już za sobą. Teraz łatwiej mi zrozumieć co się ze mną dzieje, kiedy np. nie pasuje mi jakiś zapach, którego do tej pory nawet nie czułam. W pierwszej ciąży taka nadwrażliwość trwała u mnie przez pełne 9 miesięcy i nawet chwilę później, już po urodzeniu dziecka. Dodatkowo, przy okazji drugiej ciąży uzbroiłam się w kilka książek, czasem udaje mi się odnaleźć też przydatne artykuły w internecie, jak np. ten: :spam: . Co do smaków, poza ochotą na różne dziwne potrawy, metaliczny posmak w ustach nigdy mi na szczęście nie towarzyszył. :wiggle: Edytowane przez Greengaz