Gość tabita85 17.07.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 KObitki kochane, czy na początku ciąży czułyście smak goryczy w buzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 18.07.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Nie pamiętam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.07.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 hmmm...nie pamiętam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 19.07.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ja jestem już na końcówce 3 ciąży (!!!!!) i przy każdej czułam coś innego- nie były to miłe odczucia ;-( Myślę że smak goryczy to najmniej uciążliwe z doświadczeń... jeśli to tylko takie masz dyskomforty to skacz z radości!!!! pozdrawiam ps. a tak z ciekawości który miesiąc? bo ja wkraczam w 9... i strach się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tabita85 19.07.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzieki za odpow:) u nas jak juz to dop poczatki , staramy sie o dzieciatko 3 miesiace i za kazdym razem cos nie tak. Od soboty mam okropne wrecz uczucie smaku w buzi jakbym miala klucze wsadzone do buzi, i kompletnie niczym nie da sie zabic tego smaku.Sama nie wiem co o tym myslec, nigdy wczesniej tak nie mialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.07.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 sprawdź sobie nerkiposmak żelaza może sygnalizować problemy z nerkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 19.07.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ja pierwszy trymestr czułam metaliczny smak w buzi... w 4 m-cu ciąży przeszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 21.07.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 wiesz co, jest świetna stronka z forum dla mam- od 0 do wieku szkolnego. Forum jest fantastyczne- pomoc na każdym zakręcie od mam coś jak u nas na muratorze.http://www.dziecko-info.plpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 21.07.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam Panie. Ja jestem facetem i nie wiem jak kobiety, ale podobno niektórzy faceci na początku ciąży czują gorycz rozpaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tabita85 21.07.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Dziekuje za wszystkie podpowiedzi i odpowiedzi:) a dlaczego gorczycz?? przeciez dziecko to cudowana sprawa!!!!!!!!!! nie jedne chcialby je miec a nie moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 21.07.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 No pewnie że dzieci to cudowna sprawa, mam dwójkę 17 letnia pannice i 14 letniego urwisa. Moja kochana małżonka jeszcze tęskni za małym bobasem a ja cały czas się bronie (w znaczeniu „zabezpieczam”). Ale czasami ci co mogą mają nie w porę i poza planem - taki mały wypadek przy pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sofie 09.10.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 No pewnie że dzieci to cudowna sprawa, mam dwójkę 17 letnia pannice i 14 letniego urwisa. . Oj, zaawansowane wiekiem są te Twoje dzieci Ja żadnej goryczy nie czułam. Ogólnie - nawet mdłości i nudności nie czułam za bardzo, więc ciążę mam na razie w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia23 20.10.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 ja nie miałam takiego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulasS 09.01.2023 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 (edytowane) Jak się cieszę, że jedną ciążę mam już za sobą. Teraz łatwiej mi zrozumieć co się ze mną dzieje, kiedy np. nie pasuje mi jakiś zapach, którego do tej pory nawet nie czułam. W pierwszej ciąży taka nadwrażliwość trwała u mnie przez pełne 9 miesięcy i nawet chwilę później, już po urodzeniu dziecka. Dodatkowo, przy okazji drugiej ciąży uzbroiłam się w kilka książek, czasem udaje mi się odnaleźć też przydatne artykuły w internecie, jak np. ten: . Co do smaków, poza ochotą na różne dziwne potrawy, metaliczny posmak w ustach nigdy mi na szczęście nie towarzyszył. Edytowane 9 Stycznia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts